VIDEO Noaptea Albă a Filmului Românesc se vede la Adevărul Live

Noaptea Albă a Filmului Românesc se vede la Adevărul Live

Cea de-a 7-a ediţie a Nopţii Albe a Filmului Românesc va avea loc în această seară. În zece locuri din Bucureşti vor fi proiectate 40 de filme de ficţiune şi documentare de lung şi scurt metraj, în proiectii speciale sau în avanpremieră.

La eveniment vor participa şi invitaţi speciali, precum criticul de film Irina Margareta Nistor, regizorul Nicolae Constantin Tănase sau actorul Dragoş Bucur. Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc la Cinema Muzeul Ţăranului, Cinema Elvire Popesco, Centrul Cultural Casa Artelor, Parcul Titan - Parcul Artelor, Parcul Crângaşi, J'ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru, Make a Point şi Clubul de Educaţie Alternativă (Ferentari).  
 
La Noaptea Albă a Filmului Românesc, spectatorii vor avea ocazia să-i întâlnească pe regizorii şi actorii câtorva dintre filmele din program şi să discute despre acestea. Printre participanţi se numără actorii Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Bogdan Dumitrache, Alina Grigore, regizorii Andrei Cohn şi Nicolae Constantin Tănase. Intrarea este liberă pentru toate proiecţiile.
 
De la ora 13.00, invitată în studioul Adevărul Live a fost Ramona Şărbu, coordonatorul proiectului, pentru a vorbi despre filmul românesc, dar şi despre felul în care acesta este perceput de public.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: