Muse şi Stevie Wonder,în festival

Muse şi Stevie Wonder,în festival

Muse

Trupa britanică Muse (foto) şi americanul Stevie Wonder au fost desemnaţi al doilea, respectiv al treilea cap de afiş la Festivalul de la Glastonbury, alăturându-se trupei U2.

Muse va susţine un recital în a doua zi a festivalului (sâmbătă, 26 iunie), în timp ce Stevie Wonder ar putea cânta în seara a treia - duminică, 27 iunie.

Trupa irlandeză U2 a fost confirmată drept cap de afiş al serii de vineri, 25 iunie. Hot Chip, Dizzie Rascal, Jack Johnson şi Vampire Weekend vor veni la Glastonbury, anul acesta. Festivalul se va desfăşura în perioada 23-27 iunie, la Worthy Farm din Pilton, în comitatul Somerset. 

Concert caritabil la Royal Albert Hall

Noel Gallagher, fostul chitarist şi compozitor al trupei Oasis, şi-a anunţat primul său concert solo de după destrămarea formaţiei cu care a devenit celebru, muzicianul britanic urmând să participe la o gală de binefacere organizată de fundaţia Teenage Cancer Trust.

Acest eveniment va fi organizat la Royal Albert Hall din Londra, iar Noel Gallagher va cânta în zilele de 25 şi 26 martie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările