Marius Manole, în „Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt”, la Teatrul de Vară Herăstrău

Marius Manole, în „Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt”, la Teatrul de Vară Herăstrău

Marius Manole va interpreta personajul Peer Gynt, al lui Ibsen, pe scena Teatrului de Vară Herăstrău

“Aventurile Fantastice ale lui Peer Gynt” este un concert-spectacol care va purta publicul prin coloanele sonore ale unor pelicule celebre, pentru a se transforma într-o piesă de teatru în cea de-a doua parte. Pe lângă actorul Marius Manole, pe 13 sepembrie, pe scenă va urca şi cântăreaţa Alexandra Ungureanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucharest Festival Orchestra, dirijată de Cristian Lupeş, va interpreta soundtrack-urile unor producţii hollywoodiene sau Disney: “Superman”, “Stars Wars”, “Piraţii din Caraibe”, “Titanic”, “Spiderman”, “Frozen”, “Fantoma de la operă”. Alexandra Ungureanu va cânta pentru prima dată alături de o orchestră simfonică formată din peste 60 de instrumentişti.
 
La spectacol vor participa şi coregrafa Andreea Tănăsescu, dansatorul Constantin Enache şi solista Miruna Oprea.
 
Cea de-a doua parte a spectacolului va fi o piesă de teatru, cu Marius Manole în rolul controversatului personaj Peer Gynt, din dramaturgia norvegianului Henrik Ibsen. După rolurile jucate de Florin Piersic şi Victor Rebengiuc, personajul Peer Gynt al lui Marius Manole este tânăr şi actual. Regia îi aparţine Casandrei Topo.
Reprezentaţia va avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.
 
Pe durata întregului spectacol vor rula proiecţii video cu momente din producţiile celebre ale Hollywood-ului şi animaţii marca Disney, însoţite de jocuri de lumini.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările