„Mariana“, scurtmetrajul lui Cristian Mungiu, închide Festivalul Tenerife Shorts

„Mariana“, scurtmetrajul lui Cristian Mungiu, închide Festivalul Tenerife Shorts

Scurtmetrajul „Mariana“, în regia lui Cristian Mungiu, va închide prima ediţie a Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Tenerife Shorts, eveniment care se va desfăşura în perioada 5-8 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot în cadrul Festivalului Tenerife Shorts 2013 va fi prezentat şi scurtmetrajul „Superman, Spiderman sau Batman“, în regia lui Tudor Giurgiu, desemnat cel mai bun scurtmetraj european în 2012, premiul fiind acordat de către Academia Europeană de Film. 

Scurtmetrajul face parte din secţiunea „Academia del Cine Europeo: Short Matters!“, ale cărei proiecţii unice vor avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17, duminică, 8 septembrie, de la aceeaşi oră şi tot duminică, de la ora 21:30.

În cadrul programului de închidere, vor mai fi proiectate şi scurtmetrajele „La cantante“, de Rafael Navarro (Spania, 2012) şi „Au revoir“, de Toni Barrena (Spania, 2011). Ulterior, se vor proiecta filmele premiate în cadrul Festivalului de scurtmetraje.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: