Lord of the Dance revine anul viitor în România cu spectacolul „Dangerous Games“

Lord of the Dance revine anul viitor în România cu spectacolul
„Dangerous Games“

Lord of the Dance – Dangerous Games, showul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvara anului viitor la Sala Palatului din Bucureşti. Pe 13 aprilie, echipa celor mai îndrăgiţi dansatori din lume îşi propune să ofere publicului bucureştean o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare şi o producţie elaborată, extrem de bine adaptată noilor tehnologii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele 400 de bilete care vor fi cumpărate de pe MyTicket.ro în perioada 6-20 noiembrie beneficiază de un preţ special, cu 15% mai mic faţă de preţul la care biletele vor putea fi achiziţionate după această perioadă.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei binecunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Showul a avut premiera în 2014 la London Palladium, culminând cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională. După acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Australia şi, bineînţeles, România. Odată cu acest spectacol, Flatley şi-a mai împlinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat şi emoţionat mii de oameni atât prin intermediul dansului, cât şi prin intermediul unor producţii grandioase.

Lord of the Dance: Dangerous Games continuă să fie un mare succes în întreaga lume, având un mix surprinzător de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional, toate construite sub umbrela talentului şi a pasiunii pentru artă. Pentru acest show au fost păstrate câteva nume celebre din „Lord of the Dance”, dar producţia este reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi, bineînţeles, cea mai mare şi talentată echipă de dansatori irlandezi.

Spectacolul ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucureşti, iar biletele sunt disponibile începând din 6 noiembrie, pe MyTicket.ro. Primele 400 de bilete beneficiază de o reducere de 15% şi pot fi achiziţionate în perioada 6-20 noiembrie la următoarele categorii de preţ: 170 de lei (categoria 3), 210 lei (categoria 2), 255 de lei (categoria 1) şi 295 de lei (categoria VIP). După epuizarea celor 400 de bilete preţurile vor fi următoarele: 200 de lei (categoria 3), 250 de lei (categoria 2), 300 de lei (categoria 1) şi 350 de lei (categoria VIP). 


citeste totul despre: