"Lacul lebedelor" pe gheaţă, cu Baletul de Stat din Sankt Petersburg, pe 4 aprilie

Dansatorii din Sankt Petersburg revin în aprilie la Bucureşti, cu "Lacul lebedelor"

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg va prezenta, pe acordurile muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski, spectacolul "Swan Lake on Ice", eveniment care va avea loc pe 4 aprilie, de la 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Swan Lake/ Lacul Lebedelor" este una dintre compoziţiile muzicale celebre pentru balet ale lui Piotr Ilici Ceaikovski. Libretul baletului scris de Vladimir Berghicev şi V. Ghelzer, având ca sursă de inspiraţie o veche legendă rusă sau germană - nici până acum nu se cunoaşte exact originea -, a corespuns perfect doleanţelor compozitorului rus, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX. Cu trecerea vremii, însă, textul a fost de mai multe ori modificat, astfel că unele versiuni au un final diferit faţă de cel original. În spectacolul de la Sala Palatului va fi prezentată povestea originală, anunţă organizatorii.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: I - 299 de lei, II - 199 de lei, III -149 de lei şi IV - 49 de lei. Accesul publicului la eveniment va fi permis de la ora 19.00.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările