Joaquín Cortés a făcut Sala Palatului să danseze în paşi de flamenco (VIDEO)

Joaquín Cortés a făcut Sala Palatului să danseze în paşi de flamenco (VIDEO)

Cortes a adus ”Gitano” la Bucureşti        FOTOGRAFII: Florin Ghioca

”Regele flamencoului”, Joaquin Cortes, a revenit în România cu un nou spectacol, ”Gitano”, în care a adus dansatoare şi muzicieni de excepţie, care au făcut un show în care micile gafe au trecut neobservate.

Alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni şi 8 vocalişti de flamenco, Joaquín Cortés a susţinut un regal coregrafic, îmbogăţit cu efecte audiovizuale.

La 46 de ani, în ciuda câtorva kilograme în plus şi unui ”surplus” pe abdomen, Cortes a reuşit să smulgă urale publicului preponderent feminin, care a ocupat rânduri cât mai aproape de scenă. Alternând scene de dans cu melodii spaniole cu influenţe ”gitano”, dansatorul şi-a dozat energia suficient cât să ofere un moment de final care a ridicat spectatorii în picioare. 

Au fost apreciate şi dansatoarele care l-au însoţit şi care, cu mişcări lascive l-au acompaniat în câteva dansuri. N-a mai contat nici cortina trasă în mijlocul unui dans din greşeală, nici bliţurile telefoanelor care l-au enervat în dese rânduri. La final, lumea a plecat mulţumită, chiar dacă pe acoluri unele voci încă îi pomeneau kilogramele în plus.

Şi pentru că este un dansator profesionist până la capăt, la trei ani de la ultimul său show în Bucureşti, Cortes le-a oferit fanelor şi un bis aplaudat minute în şir.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: