Ironia sorţii: un fiu adoptiv al Zsa Zsei Gabor a murit de Crăciun, la o săptămână după decesul artistei. El se accidentase chiar în ziua morţii mamei sale

Ironia sorţii: un fiu adoptiv al Zsa Zsei Gabor a murit de Crăciun, la o săptămână după decesul artistei. El se accidentase chiar în ziua morţii mamei sale

Zsa Zsa Gabor, în anul 1971    FOTO: Getty Images

Frederic Prinz von Anhalt, ultimul soţ al actriţei Zsa Zsa Gabor, trece printr-o nouă tragedie, după ce unul dintre fiii lui adoptivi, Oliver Prinz von Anhalt, a murit în urma unui accident de motocicletă, de Crăciun, la o săptămână după decesul celebrei artiste americane de origine ungară, informează contactmusic.com, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oliver Prinz von Anhalt a fost implicat într-un accident în timp ce îşi conducea motocicleta chiar în ziua morţii mamei sale vitrege, Zsa Zsa Gabor.

Tatăl lui adoptiv, Frederic Prinz von Anhalt a dezvăluit pentru TMZ.com că Oliver nu şi-a mai revenit niciodată în urma rănilor suferite şi a murit în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie.

Zsa Zsa Gabor a murit pe 18 decembrie în urma unui infarct.

Frederic a spus că nu era la curent cu faptul că fiul lui adoptiv se afla în California până când a primit un apel telefonic de la un medic legist care l-a informat în legătură cu decesul lui Oliver.

Frederic Prinz von Anhalt, al cărui nume real este Hans Georg Robert Lichtenberg, născut pe 18 iunie 1943, este un antreprenor germano-american, devenit celebru în urma căsătoriei sale cu actriţa Zsa Zsa Gabor. Şi-a schimbat numele după ce a plătit-o pe prinţesa Marie-Auguste von Anhalt să îl adopte, deşi era adult.

În 1980, la vârsta de 36 de ani, Hans Georg Robert Lichtenberg a fost adoptat de prinţesa Marie-Auguste von Anhalt, al cărei prim soţ a fost prinţul Joachim de Prusia, fiul împăratului german Wilhelm al II-lea. După adopţie, numele lui a devenit ”Frederic Prinz von Anhalt”, însă particula ”Prinz” face parte din prenumele lui legal, fără a fi un titlu princiar. Din anul 1919, fostele titluri regale şi nobiliare din Germania pot fi înregistrate în componenţa unor prenume legale.

Hans Georg Robert Lichtenberg a fost unul dintre cele 35 de persoane adulte care au fost adoptate de prinţesa Marie-Auguste von Anhalt şi mai multe dintre acele persoane au adoptat particula ”Prinz von Anhalt” în prenumele lor legale.

În 1984, Frederic Prinz von Anhalt s-a mutat în Statele Unite, a devenit o celebritate şi a adoptat un stil de viaţă spectaculos. Pe 14 august 1986, s-a căsătorit cu actriţa americană de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, care avea 25 de ani mai mult decât el. Era cel de-al şaptelea mariaj pentru el - în cadrul unuia dintre cele şase divorţuri anterioare, Frederic primise o compensaţie financiară de 4 milioane de dolari. Pentru Zsa Zsa Gabor a fost cel de-al nouălea mariaj, însă din punct de vedere doar al optulea, întrucât căsătoria ei cu Felipe de Alba a fost anulată, deoarece în acea epocă era în continuare căsătorită cu Michael O'Hara. Mariajul cu Frederic Prinz von Anhalt a devenit cea mai longevivă căsătorie a starletei americane.

Frederic Prinz von Anhalt şi Zsa Zsa Gabor au adoptat la rândul lor cel puţin 10 bărbaţi care erau deja adulţi. ”Dacă cineva îţi oferă 2 milioane de dolari, o faci”, ar fi spus Frederic Prinz von Anhalt. Printre adulţii adoptaţi de cei doi se află Marcus Prinz von Anhalt (cunoscut în trecut cu numele Marcus Eberhardt şi care îşi spune ”Prinz Germany”), Oliver Prinz von Anhalt (născut în 1971 şi care era cunoscut sub numele Oliver Bendig) şi Michael Prinz von Anhalt (cunoscut în trecut cu numele Michael Killer).

Presa americană afirmă că Frederic Prinz von Anhalt ar fi vândut cel puţin 68 de titluri ”princiare” pentru 50.000 de dolari fiecare.

Frederic Prinz von Anhalt a avut însă şi dificultăţi în viaţa de familie. Francesca Hilton, fiica biologică pe care actriţa Zsa Zsa Gabor a avut-o cu milionarul Conrad Hilton, moştenitorul imperiului hotelier Hilton, l-a dat în judecată şi l-a acuzat public în timpul acelui proces că o împiedica să îşi viziteze mama.

Hilton a afirmat că Frederic Prinz von Anhalt a întreţinut o ”atmosferă de circ” în jurul mamei sale, împiedicând-o să primească vizitatori, plănuia să îi conserve trupul şi să îl expună public şi că ar fi convins-o pe Zsa Zsa Gabor să îşi dorească să nască un bebeluş la vârsta de 94 de ani.

Nu au lipsit nici momentele amuzante şi chiar tragice din viaţa ”prinţului” Frederic von Anhalt. Pe 20 octombrie 2010, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a înghiţit o albină care l-a înţepat apoi în gât. Pe 22 decembrie 2010, a fost din nou transportat la spital, după ce şi-a lipit pleoapele cu lac de unghii. Pe 2 septembrie 2011, Frederic Prinz von Anhalt a fost din nou internat, după ce a fost lovit de un automobil în Beverly Hills.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările