FOTO Crăciun în haine de poveste pentru Angela Gheorghiu

FOTO Crăciun în haine de poveste pentru Angela Gheorghiu

Soprana Angela Gheorghiu şi iubitul ei, medicul Mihai Ciortea, au avut un Crăciun de poveste FOTO: Facebook

Angela Gheorghiu şi-a propus un Crăciun de poveste şi aşa şi a fost. Alături de iubitul ei, medicul Mihai Ciortea, diva s-a răsfăţat în haine parcă desprinse dintr-un basm, în preajma unui brad şi a multor cadouri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angela Gheorghiu a organizat un bal mascat de Crăciun, iar alături i-au stat prietenii, care s-au costumat de asemenea. Şi pentru că o divă nu se putea costuma decât în prinţesă, alesul ei a fost la rându-i prinţ.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, soprana le-a urat fanilor pe pagina de Facebook:

"Vreau să urez din tot sufletul, tuturor admiratorilor mei de pretutindeni, Sărbători fericite, Crăciun petrecut cu cei pe care îi iubiţi şi nu uitaţi să dăruiţi iubire! Iar din prea plinul nostru, să nu uităm niciodată să dăruim şi celor ce au mai puţin.
Sunt fericită că anul acesta şi anul trecut, cu ajutorul unui număr mare de prieteni, am reuşit să împărtăşesc cu lumea întreaga muzică de Crăciun pe care o iubesc. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibile aceste înregistrări excepţionale şi pline de emoţie.
Sper ca şi în anii care vin, să vă aduc prin arta mea ore de visare şi evadare din obiceiurile zilnice, pentru că muzica ne uneşte, ne apropie, indiferent de convingeri sau religie; muzica merge la inima oricui.
Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!", a scris Angela Gheorghiu pe Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările