Filmul „Mariţa”, regizat de Cristi Iftime, în competiţia oficială a Bosphorus Film Festival de la Istanbul VIDEO

Filmul „Mariţa”, regizat de Cristi Iftime, în competiţia oficială a Bosphorus Film Festival de la Istanbul VIDEO

Filmul „Mariţa”, inclus în Bosphorus Film Festival

Mariţa”, debutul în lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, cu Adrian Titieni şi Alexandru Potocean în distribuţie, a fost inclus în competiţia oficială a celei de-a cincea ediţii a Bosphorus Film Festival de la Istanbul, care va avea loc în perioada 17 – 26 noiembrie. Filmul regizat de Iftime va avea premiera în cinematografele româneşti pe 1 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În competiţie au fost selectate alte şapte producţii din ţări precum Brazilia, Italia şi Rusia, care vor fi analizate de un juriu condus de regizorul bosniac Aida Begic. 

Pelicula lui Cristi Iftime a fost recompensată anul acesta cu premiul juriului FEDEORA pentru cel mai bun film din competiţia ”East of the West” a Festivalului Internaţional de la Karlovy Vary şi cu trofeul Anonimul.

Cu o imagine semnată de Luchian Ciobanu, pelicula îi are în distribuţie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cociaş, Andrei Huţuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea. Scenariul este semnat de Anca Buja şi Cristi Iftime, iar montajul de Dragoş Apetri. Designer de costume este Alexandra Alma Ungureanu, Maria Andreescu s-a ocupat de machiaj, scenografia aparţine Mălinei Ionescu, iar sunetul lui Dan-Ştefan Rucăreanu, Alexandru Dumitru şi Florin Tăbăcaru. Producători sunt Ada Solomon şi Radu Stancu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările