Filme de Iulia Rugină şi Luiza Pârvu, la "Lunga noapte a scurtmetrajului românesc" de la Berlin

Filme de Iulia Rugină şi Luiza Pârvu, la

Regizoarea Iulia Rugină a lansat zilele trecute lungmetrajul "Alt Love Building"

"Să mori de dragoste rănită", de Iulia Rugină, "Cai putere", de Daniel Sandu, şi "O lume nouă", de Luiza Pârvu, se numără printre peliculele care vor fi proiectate, pe 30 ianuarie, la cinematograful FSK Kino din Berlin, într-un eveniment intitulat "Lunga noapte a scurtmetrajului românesc".

Ştiri pe aceeaşi temă

Institutul Cultural Român (ICR) Berlin a iniţiat în anul 2014 o serie de proiecţii de film românesc, cu scopul de a promova cele mai noi producţii cinematografice din România în spaţiul german. Seria continuă în anul 2015 cu o "Lungă noapte a scurtmetrajului românesc".

Proiecţiile vor avea loc în prezenţa regizorilor Mihai Sofronea, Andrei Tănase şi Octav Chelaru, care vor sta la dispoziţia publicului pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri, informează ICR.

Astfel, din programul proiecţiilor fac parte scurtmetrajele "Copacul/ The tree", de Mihai Sofronea, "Colecţia de arome", de Igor Cobileanski, "Plimbare", de Mihaela Popescu, "Jurnal", de Adina Pintilie, "12 minute", de Nicolae Constantin Tănase, "Cai putere", de Daniel Sandu, "Să mori de dragoste rănită", de Iulia Rugină, "Fals pozitiv", de Octav Chelaru, "O lume nouă", de Luiza Pârvu, şi "Claudiu şi crapii", de Andrei Tănase.

Filmele vor fi proiectate în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările