Festivalul de Jazz de la Gărâna dă tonul pentru a 20-a ediţie VIDEO

Festivalul de Jazz de la Gărâna dă tonul la Adevărul Live 

De două decenii, la Gărâna sună muzică de jazz într-unul dintre cele mai fascinante festivaluri de gen, unde lumea bună se adună într-o atmosferă specială. În perioada 7-11 iulie, vor fi cinci zile de maraton de jazz, în Munţii Semenic.

Ştiri pe aceeaşi temă


Programul ediţiei aniversare Gărâna Jazz este construit ca un ecou al ultimilor 20 de ani de concerte, aducând împreună prezenţe legendare ca Jack DeJohnette, dar şi tineri artişti contemporani.
 
Biletele pentru Garana Jazz Festival 2016 pot fi cumpărate online, pe site-ul biletmaster.ro, în trei variante:  bilet de 1 zi, la pretul de 90 de lei,  festival pass pentru 4 zile, la preţul de 320 de lei sau festival pass pentru 5 zile, la pretul de 400 de lei. Biletele şi abonamentele pot fi cumpărate şi la faţa locului, din Poiana Lupului, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii pe www.garana-jazz.ro.
 
La Adevărul Live, muzicianul Berti Barbera, un apropiat al festivalului şi unul dintre artiştii care vor evolua şi la această ediţie aniversară, a povestit despre ce înseamnă un asemenea festival, dar şi despre felul în care comunitatea Gărâna a reacţionat la acest eveniment.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: