Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, amânat. Organizatorii au în vedere mai multe variante pentru noua dată de desfăşurare

Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, amânat. Organizatorii au în vedere mai multe variante pentru noua dată de desfăşurare

Foto Gdetty Images

Festivalul Internaţional de Film de la Cannes nu va avea loc "la datele prevăzute", din 12 până în 23 mai, din cauza epidemiei de coronavirus, dar ar putea fi amânat la o dată ulterioară, au anunţat, joi seară, organizatorii într-un comunicat de presă, scrie AFP.

"Astăzi, am luat următoarea decizie: Festivalul de la Cannes nu se va putea organiza la datele prevăzute, din 12 în 23 mai. Mai multe ipoteze sunt analizate cu scopul de a-l organiza în continuare, dintre care o variantă ar fi la sfârşitul lui iunie - începutul lunii iulie", potrivit comunicatului. 

Tot joi, Festivalul de creaţie Cannes Lions a fost amânat din cauza crizei coronavirusului. Evenimentul, care urma să aibă loc în perioada 22-26 iunie a fost reprogramat între 26 şi 30 octombrie, au anunţat organizatorii miercuri.

La începutul lunii, a fost anulat evenimentul media MipTV din cauza îngrijorărilor cu privire la coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: