Festivalul de film „LUNĂ PLINĂ“  revine la Sibiu

Festivalul de film „LUNĂ PLINĂ“  revine la Sibiu

S-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, care va avea loc în perioada 14-18 august, la Biertan, judeţul Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Festivalul „LUNĂ PLINĂ”, aflat la a doua ediţie, aduce în faţa publicului cele mai bune producţii horror şi fantastice, clasice şi moderne, fiind unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cele două genuri cinematografice.
 
Ce pregătesc organizatorii
 
Vizionările vor avea loc atât în aer liber (Grădina Melies şi Cinema Vertigo), cât  şi în interior (Sala Karloff şi Studioul Ion Hobana). Pe lângă pensiunile din zonă, organizatorii vor pune la dispoziţia turiştilor, veniţi special pentru festival, un camping modern şi o terasă deschisă non-stop pentru gustări. De asemenea, în Piaţa Mare se va organiza un târg de produse şi mâncăruri tradiţionale.
 
Pasionaţii de filme horror pot opta pentru bilete unice în valoare de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte sau pentru abonamentele începând de la 70 RON pentru două zile cu taxa de camping inclusă. 
 
Ediţia din 2012
 
Prima ediţie a evenimentului, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi prezentat de Festivalul Internaţional de Film Transilvania, a reuşit să strângă 3000 de spectatori. Printre filmele proiectate anul trecut se numără: „The Thing“,  „Kill List“, „The Wicker Man“, „Le village des ombres“, „Shaun of The Dead“, „Tunelul“ şi două premiere româneşti: „Eddie, canibalul somnambul“ şi „Attack the Block“. 
 
Pentru mai multe detalii despre abonamente şi cazare accesaţi pagina evenimentului: http://lunaplinafestival.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: