„Femeia Perfectă“, adusă de Marius Bodochi la teatrul de televiziune

„Femeia Perfectă“, adusă de Marius Bodochi la teatrul de televiziune

Marius Bodochi joacă la TVR în „Femeia Perfectă“

Casa de Producţie TVR  propune luni, 8 august, spectacolul de teatru de televiziune „Femeia Perfectă“, de Mihai Vornicul după o idee de Jean Barbier.

Adaptarea TV a fost realizată de Marius Bodochi şi Catrinel Dumitrescu De scenografie s-a ocupat Maria Silvia Pitea, iar regia artistică a fost asigurată  de  Marius Bodochi.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe actorii: Marius Bodochi, Catrinel Dumitrescu, Amalia Ciolan, Teodora Stanciu, Răzvan Oprea, Ovidiu Popa şi Maria Pitea.

M-am bazat în „Femeia perfectă” pe o echipă de prieteni, sau mai exact, de prietene. Toate cele trei actriţe din rolurile principale îmi sunt prietene apropiate, cu Catrinel Dumitrescu am fost coleg la TNB, cu Teodora suntem prieteni de familie. Ruxandra a făcut din casa ei platou de filmare fără nici un profit altul decât sufletesc. A fost o atmosferă plăcută, altfel nu terminam filmările în doar patru zile.
Am repetat vreo zece zile. Nu foarte mult. Actorii au venit cu textul învăţat şi, având o mare experienţă, a mers uşor. Nu au fost ifose din partea nimănui, spune actorul Marius Bodochi


Programul de  difuzare va fi următorul:  luni 8.08, ora 10.10 la TVR 2, duminică 14.08 ora 8.00 la TVR 3 , şi duminică 14.08, ora 18.30 la TVR Internaţional.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările