Expoziţie foto: cum văd studenţii străini România, "dincolo de Dracula"

Expoziţie foto: cum văd studenţii străini România,

Fotografie realizată de unul dintre studenţii străini, reprezentând o casă tradiţională românească

Mai mulţi studenţi străini au străbătut România timp de şapte săptămâni, realizând un proiect fotografic numit "Discover Romania beyond Dracula"/ "Descoperă România dincolo de Dracula". O expoziţie cu cele mai bune imagini va fi vernisată pe 21 august, la Biblioteca Metropolitană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe parcursul mai multor săptămâni, 60 de studenţi din 25 de ţări au fost invitaţi să descopere România, "dincolo de legenda lui Dracula". Proiectul, realizat de studenţii de la AIESEC şi suţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului, şi-a propus să îmbunătăţească imaginea României la nivel internaţional şi naţional, în rândul tinerilor, prin promovarea culturii şi patrimoniului naţional, dar şi prin încurajarea voluntariatului în rândul populaţiei tinere.

Activitatea străinilor a presupus şi editarea şi compilarea datelor obţinute pe teren, precum şi realizarea unor materiale de presă cu tema "Discover Romania beyond Dracula", pe care le vor distribui în reţelele lor sociale şi pe bloguri. Fotografiile realizate de către aceştia vor fi expuse în cadrul unor expoziţii vernisate la Bucureşti, Cluj- Napoca şi Timişoara. 

Studenţii străini s-au fotografiat cu cele mai importante obiective turistice întânite. Foto: AIESEC
   
La final, opinia vizitatorilor despre această experienţă petrecută în România va fi exprimată prietenilor, familiilor şi colegilor, printr-o comunicare interpersonală, în ideea de a promova brandul de ţară al României în grupul rândurilor sociale ale voluntarilor străini.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: