Elevii Liceului de Coregrafie „Floria Capsali“, obligaţi de directorat să umple sala ONB la spectacolul Don Quijotte

Elevii Liceului de Coregrafie „Floria Capsali“, obligaţi de directorat să umple sala ONB la spectacolul Don Quijotte

Sala ONB, umplută parţial cu elevi de la Liceul de Coregrafie

Elevii Liceului de Coregrafie "Floria Capsali" au fost invitaţi, prin intermediul unui email trimis de conducere, să participe ca spectatori la reprezentaţia "Don Quijotte", care a avut loc miercuri seara, pe scena ONB.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul redus de bilete vândute a făcut ca această invitaţie, care în alte circumstanţe ar fi fost una normală, să se transforme într-un ordin, elevii fiind obligaţi să vină să vadă spectacolul, pentru a umple cât mai multe locuri ale sălii cu aproximativ 950 de scaune.

"Elevii Liceului Floria Capsali au acces la spectacolul de balet "Don Quijotte", miercuri 18.05.2016, orele 19.00, doar însoţiţi de părinţi, diriginte sau profesorul de specialitate al clasei. Intrarea se va face pe baza carnetului de elev. Vizionarea acestui spectacol este obligatorie.", se arată în mesajul semnat de şefa catedrei de specialitate, prof. Doina Georgescu.

Invitaţia transformată în ordin obligatoriu este neobişnuită, mai ales că elevii Liceului de Coregrafie au avut şi până acum acces la spectacolele Operei Naţionale din Bucureşti, fără a li se transmite acest lucru prin intermediul unei asemenea înştiinţări. Mesajul a fost trimis elevilor şi profesorilor liceului luni după-amiază. O parte dintre aceştia s-au şi conformat, însă chiar şi aşa, sala ONB a avut un aspect dezolant miercuri seara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: