Dansatori de top vor urca, în seara de 23 decembrie, pe scena Sălii Palatului

Dansatori de top vor urca, în seara de 23 decembrie, pe scena Sălii Palatului

Echipa „Pas in doi“ aduce un element vibrant in concertul Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna. Cinci perechi de dansatori, campioni în România şi în străinătate, vor urca pe scena Sălii Palatului pe 23 decembrie, de la ora 20.00, într-o atmosferă regală, pe acordurile compozitorului Johann Strauss.

„De 25 ani creştem generaţii de dansatori de performanţă, obţinând rezultate deosebite atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Tot ceea ce facem facem cu pasiune şi prin rezultatele şi recomandările pe care le-am obţinut ne-a fost confirmat acest lucru. Noi suntem «Pas în Doi». Suntem acei pasionaţi de dans care dorim să-ţi transmitem frumuseţea şi bucuria mişcării, pentru a te descoperi, pentru libertatea de a socializa, pentru eleganţă, pentru suflet şi spirit… Pasiunea, disciplina şi tenacitatea care ne-au condus să devenim campioni sunt acelea care ne-au dat puterea să formăm echipa cu bucuria de a experimenta în continuare şi a împărtăşi taina dansului cu ceilalţi“, au declarat oficiali ai echipei de dansatori de performanţă.
 
Baritonul de origine italiană Marco di Sapia va fi cel mai nou membru ce va urca pe scena Sălii Palatului alături de soprana Milena Arsovska, împreună cu celebra Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, într-un eveniment ce trebuie privit ca un concert special de Crăciun şi oferit iubitorilor muzicii clasice.
 
Balul vienez unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood îşi va deschide porţile pentru spectatori începând cu ora 19.00. Organizatorii promit o seară de vis, oferită cu inima deschisă de cei 25 de muzicieni şi cinci perechi de dansatori profesionişti.
 
Biletele se găsesc pe eventim.ro. Un bilet costă 199 de lei.
 
Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet.
Fondata în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: