Cum arată Festivalul Anonimul după Gala de deschidere VIDEO

Cum arată Festivalul Anonimul după Gala de deschidere

A 13-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Anonimul a debutat cu succes şi cu noroc, pentru că a avut parte de vreme bună şi de invitaţi de marcă.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

În direct, din Sfântu Gheorghe, Miruna Berescu, directorul evenimentului, a povestit la Adevărul Live, despre ediţia din acest an, care îl are ca invitat special pe cunoscutul regizor coreean Park Chan-wook.

Festivalul Internaţional de Film Independent "Anonimul" a început luni, 8 august, la Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, şi timp de o săptămână aici pot fi văzute atât filme ale invitatului special, regizorul sud-coreean Park Chan-wook, cât şi producţii autohtone, precum "Sieranevada" de Cristi Puiu şi "Câini" de Bogdan Mirică.

Ediţia a XIII-a a Festivalului Internaţional de Film Independent "Anonimul" este organizată de Fundaţia Anonimul şi Asociaţia FAMart, cu sprijinul Ministerului Culturii, Centrului Naţional al Cinematografiei, Uniunii Cineaştilor din România, Consiliului Judeţean Tulcea şi Autorităţii Naţionale pentru Turism.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările