Concertul cu Tarja Turunen, amânat

Concertul cu Tarja Turunen, amânat

Tarjei Turunen

Concertul finlandezei Tarja Turunen, programat în seara aceasta la Sala Palatului, a fost amânat din cauza problemelor pe care cântăreaţa le are cu vocea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta solistă a trupei rock Nightwish nu poate să mai susţină concertul din seara aceasta, pentru că şi-a pierdut vocea în urma unei răceli severe, astfel că evenimentul va fi reprogramat pentru data de 7 mai, tot la Sala Palatului. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru data respectivă. Persoanele care doresc returnarea contravalorii biletelor trebuie să se prezinte la punctele de vânzare din reţeaua eventim, începând cu 15 aprilie.

Concertul Tarjei Turunen în România face parte dintr-un turneu mondial intitulat „Beauty and the Beat Tour 2013“, în care solista trupei rock colaborează cu mai multe orchestre simfonice. Recitalul de la Sala Palatului curpinde atât partituri din Bizet, Bach, Mozart sau Dvorak, cât şi piese rock celebre ale artistei, care au propulsat-o în topurile muzicale mondiale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: