Concertele pe care violonistul David Garrett urma să le susţină anul acesta în România, reprogramate

Concertele pe care violonistul David Garrett urma să le susţină anul acesta în România, reprogramate

Cel mai recent, muzicianul german a concertat la Bucureşti în 2018.

Concertele pe care violonistul David Garrett urma să le susţină anul acesta la Bucureşti şi Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru 2022.

Ştiri pe aceeaşi temă

În august 2020, cele două show-uri din turneul „Unlimited Live” de la Bucureşti şi Cluj-Napoca au fost mutate pe 26 octombrie 2021, respectiv 29 octombrie.

Acum, ele vor fi incluse în seria „Alive” şi sunt programate să aibă loc în luna mai a anului viitor, au anunţat miercuri organizatorii.

Concertele vor avea loc pe 17 mai 2022, la Sala Palatului din Bucureşti, şi pe 20 mai 2022, la BT Arena din Cluj-Napoca, ambele de la ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de loc.

Biletele cumpărate pentru concertele „Unlimited Live” din luna octombrie 2021 rămân valabile şi vor putea fi folosite pentru concertele „Alive” din mai anul viitor.

„Aşteptam cu nerăbdare să concertez din nou anul acesta, însă, din păcate, nu va fi posibil. Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism şi sunt foarte bucuros că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu show «Alive» - abia aştept! Vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi, astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă revăd pe toţi”, a transmis David Garrett.

El a continuat: „«Alive» îmbină o mulţime de emoţii şi stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorinţa de a trăi, de a reveni în cele din urmă la viaţa noastră de altădată. De aceea am creat un repertoriu plin de speranţă, dar care reflectă şi durerea pe care am simţit-o cu toţii în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viaţă, pline de energie şi emoţii”.

Cel mai recent turneu al violonistului David Garrett, „Unlimited Live”, a marcat împlinirea a 10 ani de concerte în stilul crossover, a fost aplaudat de peste 200.000 de fani. Seria a fost întreruptă din cauza pandemiei.

Cel mai recent, muzicianul german a concertat la Bucureşti în 2018.

Anul viitor, el va prezenta noi piese din muzica pop şi clasică şi aranjamente muzicale inedite. Din repertoriul său fac parte, între altele, „Purple Rain”, „Smells Like Teen Spirit”, „Nothing Else Matters” şi „November Rain”, noi adaptări ale unora ca „Viva la Vida” şi „Hey Jude”, precum şi interpretări din muzica clasică, precum „Simfonia a 5-a” de Beethoven şi „Clair de Lune” a lui Debussy.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările