Concert la Cotroceni pe 21 decembrie, pentru medicii şi pompierii de la Colectiv

Concert la Cotroceni pe 21 decembrie, pentru medicii şi pompierii de la Colectiv

La Palatul Cotroceni va avea loc un concert pentru cei care au intervenit în incendiul din clubul Colectiv

Preşedintele Klaus Iohannis va organiza un concert al Corului Madrigal, pe 21 decembrie, la Palatul Cotroceni, chiar în ziua în care împlineşte un an de la preluarea mandatului, pentru medicii, pompierii şi reprezentanţii celorlalte instituţii care au intervenit în tragedia de la clubul Colectiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, la concertul susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal, de pe 21 decembrie, au fost invitaţi cei care au intervenit imediat după tragedia de la clubul Colectiv, precum şi pentru cei care s-au ocupat de tratarea şi îngrijirea victimelor, fiind chemaţi şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor care s-au implicat în acest caz.

Klaus Iohannis va oferi şi un dineu, la Palatul Cotroceni, pentru invitaţii săi. Acesta va avea loc chiar în ziua în care preşedintele împlineşte un an de mandat.

Evenimentul nu va fi public, însă, potrivit Mediafax, Televiziunea publică va difuza imagini de la concert în seara zilei de 24 decembrie, în ajunul Crăciunului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările