Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 11 Decembrie

Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 11 Decembrie

Un salon de caritate se va desfăşura la Romexpo

Pe 11 decembrie, între orele 10.00 şi 16.00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA - Asociaţia Internaţională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Tradiţiile culturale, de la muzică şi dans, la meşteşuguri şi obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experienţă inedita ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiasi o şansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de tari îşi vor reuni forţele în spirit filantropic pentru a asambla un eveniment manifest al solidaritatii, empatiei, diversităţii şi diplomaţiei culturale. 

În fiecare an, comunitatea internaţională din Romania a răspuns invitaţiei IWA de a sprijini proiectele locale în care organizaţia este implicată, iar fondurile strânse din vânzarea produselor traditionale ale ţărilor participante, precum şi din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizaţii caritabile printre care se numara Asociatia Free, Casa Ioana, Asociatia de Medicina Pentru Sanatate Publica, Asociatia Sfantul Stefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project, Touched Romania.

Evenimentul prezidat de către Excelenţa Sa, Mrs. Merica Vidiš, Preşedinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Preşedinte al Bazarului de Crăciun şi de Terry O'Donnell Parsons, Preşedinte IWA.

IWA - Asociaţia Internaţională a Femeilor din Romania este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, iniţiată în 1978, este formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar şi din comunitatea civilă - culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de tari.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările