Comisia de Film în România şi-a ales un nou preşedinte

Comisia de Film în România şi-a ales un nou preşedinte

Ana-Georgia Mirea a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Comisei de Film în România. De profesie avocat,  Ana-Georgia Mirea are 32 de ani şi este absolventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, fiind specializată în proprietate intelectuală şi având o experienţă vastă în industriile creative şi tehnologie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, Ana-Georgia Mirea coordonează practica de proprietate intelectuală a societăţii civile de avocaţi Mitroi, Damian, Şerbu şi Asociaţii - o societate de avocaţi specializată în consultanţă şi litigii în domeniul dreptului civil şi comercial.
 
În trecut, ea a deţinut poziţia de director juridic al casei de discuri Global Records, pe cea de senior corporate counsel al UiPath, şi a colaborat cu mai multe societăţi de avocatură internaţionale şi naţionale.
 
Comisia de Film în România funcţionează în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri şi reprezintă un organism decizional, fără personalitate juridică, imparţial şi independent decizional, cu rolul de evaluare şi selectare a proiectelor cinematografice, care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pentru a beneficia de schema de ajutor de stat instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 421/2018.
 
Din cadrul Comisiei de Film în România mai fac parte Adrian Titeni (Prof. Univ. UNATC I.L. Caragiale), Horia Romanescu (jurnalist), Horea Corneliu Murgu (Prof. Univ. UNATC I.L. Caragiale), Cristi-Petrică Toporan (regizor), Mirela Cristina Goicea (expert financiar contabil), Mariana Prejbeanu (auditor financiar).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările