VIDEO Cel mai mare festival de fotografie şi arte vizuale, VSLO, a ajuns la a şaptea ediţie

Cel mai mare festival de fotografie şi arte vizuale, VSLO, a ajuns la a şaptea ediţie 

Cel mai mare festival internaţional de arte vizuale din România – „Vama sub lumini de Oscar” a ajuns la ediţia a şaptea şi se va desfăşura în perioada 19 – 28 august 2016, la Vama Veche, reunind sute de pasionaţi ai artelor vizuale.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Pasionaţii de arte vizuale sunt invitaţi şi în acest an la Vama Veche, la cel mai mare festival internaţional de arte vizuale din România – „Vama sub lumini de Oscar”. Cursuri susţinute de unii dintre cei mai buni lectori români şi străini, proiecţii de film, expoziţii şi concerte, sunt doar câteva dintre ingredientele festivalului.
 
Cursanţii înscrişi la festival sunt provocaţi să înveţe cât mai multe tehnici noi, dar, totodată şi să le experimenteze, iar în final, cel mai bun fotograf şi cel mai bun film documentar vor primi Trofeul VSLO 2016.
 
„Vama sub lumini de Oscar este mai mult decât un festival, este o provocare pentru toţi cei care sunt pasionaţi de artele vizuale să intre într-o concurenţă, să se specializeze cât mai mult, să înveţe unii de la alţii, să lege prietenii şi colaborări şi, în final, împreună să dezvoltăm artele vizuale din România. Încă de la început am pornit această aventură în lumea artelor pe principiul că vrem să oferim ceva celor la fel ca noi – iubitorilor de arte vizuale. Aşa s-a născut Vama sub lumini de Oscar şi de aceea ne încăpăţânăm să oferim cursuri complexe, seminarii şi ateliere practice cu lectori de top români şi străini", declară Cătălin Rudolf, directorul evenimentului. 
 
La Adevărul Live, directorul evenimentului, Cătălin Rudolf, a prezentat mai multe amănunte despre festivalul VSLO, care tocmai a deschis perioada de înscrieri printr-o inedită campanie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: