Regizorul Doru Niţescu, la Adevărul Live: "Filmul te poate ajuta să nu treci nepăsător pe lângă oameni"

„Carmen“, filmul românesc care şochează. Regizorul Doru Niţescu a fost la Adevărul Live, cu detalii din culisele filmului său 

„Carmen“, lungmetrajul de debut al regizorului Doru Niţescu, va avea premiera pe 23 mai, la Cinema Studio. După ce a avut premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo şi a fost prezentat la Göteborg şi Beijing, "Carmen", un film tulburător, se va prezenta şi în faţa publicului din România.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Filmul prezintă drama puternică a unei mame, Mariana (interpretată de Rodica Lazăr), şi a fiicei sale, Carmen (interpretată de Iulia Lupaşcu), diagnosticată cu o boală necruţătoare. Doar un singur doctor, Sitaru, îi dă şanse de supravieţuire fetiţei, şefa secţiei unde este internată considerând însă că orice intervenţie este inutilă. Mariana nu poate accepta că nu este nimic de făcut şi, aproape singură împotriva tuturor, alege să se lupte pentru fiica ei. 
 
Din distribuţie mai fac parte Maia Morgenstern - în rolul şefei secţiei de neurochirurgie, Adrian Titieni (dr. Sitaru), Mimi Brănescu, Doru Ana, Constantin Drăgănescu, Amalia Ciolan, Maria Teslaru şi Victoria Dicu.
 
 
Povestea filmului este scrisă de către scenaristul Tudor Voican împreună cu regizorul Doru Niţescu având la bază o idee de Cătălin Cocriş, muzica este semnată de Cristian Lolea, imaginea îi aparţine lui Silviu Stavilă, montajul Danei Lucreţia Bunescu, iar coloana sonoră a fost realizată de Mihai Bogos.

Regizorul Doru Niţescu, aflat la debut în lungmetraj, vine la Adevărul Live, de la ora 15, cu amănunte din etapele de creaţie ale filmului său.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările