UPDATE Biletele pentru concertele lui André Rieu de anul viitor, epuizate rapid. Va fi şi un al treilea concert!

UPDATE Biletele pentru concertele lui André Rieu de anul viitor, epuizate rapid. Va fi şi un al treilea concert!

André Rieu va susţine două concerte în România, după ce biletele sale s-au vândut în câteva ore

Toate cele 12.500 de bilete puse în vânzare pentru concertul din 13 iunie, pe care artistul André Rieu urmează să îl susţină în Piaţa Constituţiei au fost epuizate în doar trei ore. Cererea uriaşă i-a făcut pe organizatori să obţină un al doilea concert, cu o zi înaintea primului, iar după epuizarea biletelor şi pentru acesta - chiar şi un al treilea concert!

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ca urmare a succesului înregistrat cu primul concert anunţat, André Rieu a decis programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti. Biletele s-au pus în vânzare prin reţeaua Eventim şi s-au epuizat, de asemenea, la scurt timp. Un al treilea concert a fost programat pentru data de 14 iunie! 
 
“Dragii fani din România, sunt copleşit de primirea calduroasă pe care mi-aţi făcut-o ieri, la sosirea mea la Bucureşti pentru a anunţa primul nostru concert în România. Ne-aţi întâmpinat cu sufletul deschis şi noi ne vom deschide inimile către voi. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.
 
Concertele lui Rieu vor avea loc, aşadar, pe 12, 13 şi 14 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările