Bilete la preţuri speciale pentru reprezentaţia de Crăciun a musicalului „My Fair Lady” de la Sala Palatului

Bilete la preţuri speciale pentru reprezentaţia de Crăciun a musicalului „My Fair Lady” de la Sala Palatului

Supranumit „musicalul perfect”, „My Fair Lady” a avut premiera pe Broadway în anul 1956

Sezonul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă sunt în plină desfăşurare, iar bucuria de a le oferi celor dragi cadouri deosebite presupune inspiraţie, dar şi mult timp pentru alegerea potrivită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii celui mai iubit spectacol de musical din România, „My Fair Lady”, vin în întâmpinarea iubitorilor de spectacole cu o propunere atractivă, valabilă pentru reprezentaţia de Crăciun a spectacolului şi, lansează alte două categorii de bilete la preţuri speciale, respectiv 79 lei şi 49 lei.

„My Fair Lady”, una dintre cele mai frumoase poveşti ale tuturor timpurilor transpusă cu succes de regizorul Răzvan Ioan Dincă în cea mai amplă producţie de musical privată din România, beneficiază de o reprezentaţie specială de Crăciun, pe 27 decembrie, de la ora 19:00, la Sala  Palatului.  

Cu o distribuţie de excepţie, pe muzica live interpretată de orchestra aflată sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, completată de cor şi de coregrafiile spectaculoase ale corpului de balet, povestea modestei florărese care ajunge să evolueze atât de mult încât să fie percepută ca o doamnă din înalta societate, va prinde viaţă într-un decor impresionant, creat de scenograful american Maruti Evans, deţinător al premiului Drama Desk Awards.

Timp de trei ore, Horia Brenciu (Henry Higgins), Irina Baianţ (Eliza Doolittle), Adrian Nour (Colonel Pickering), Anca Ţurcaşiu (Mrs. Higgins), Ecaterina Ladin (Mrs. Pearce), Ionuţ Burlan (Alfred Doolittle), Florin Budnaru (Freddy Eynsford Hill), Irina Bucescu (Ms. Eynsford Hill) şi Ovidiu Uşvat (Zoltan Karpaty) vor cuceri audienţa cu umorul şi şarmul britanic specific anilor 1900.

Supranumit „musicalul perfect”, „My Fair Lady” a avut premiera pe Broadway în anul 1956, în interpretarea actorilor Julie Andrews şi Rex Harrison. Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive şi de succes musicaluri din toate timpurile, My Fair Lady este o legendă în lumea spectacolelor muzicale. La Bucureşti, spectacolul a fost pus prima dată în scenă, în 2016, de cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la premiera mondială, bucurându-se de succes şi de aprecieri atât în rândul publicului cât şi a criticilor de specialitate.

Aşadar, pe 27 decembrie, la Sala Palatului, vă propunem să fiţi martorii unui spectacol cu adevărat special, condimentat cu romantism, situaţii neaşteptate, pline de amuzament şi iubiri imposibile. „My Fair Lady” este una dintre cele mai mari producţii private de musical din România şi reprezintă bucuria muzicii şi a dansului. Povestea Elizei Doolittle despre dragoste şi schimbare inspiră publicul de orice vârstă.

Biletele pentru reprezentaţia musicalului „My Fair Lady” pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet.ro, precum şi de la magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, staţia de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, sau de la Sala Palatului, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Musicalul „My Fair Lady” este bazat pe textul piesei de teatru „Pygmalion”, scris de George Bernard Shaw, având ca personaj principal o figură din mitologia greacă, Pygmalion, care s-a îndrăgostit de o sculptură creată de el, iar aceasta a prins viaţă. Shaw a scris piesa în 1912, iar premiera a avut loc la Hofburg Theatre din Viena, pe 16 octombrie 1913.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” şi „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) şi peste 2700 de reprezentaţii în total pentru producţia originală – un record absolut pentru acele vremuri.

În prezent, celebrul musical este inclus în repertoriul teatrelor din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii unde, în anul 2018, aproape toate reprezentaţiile de pe Broadway s-au jucat cu casa închisă, poziţionându-se de mai multe ori ca lider al vânzărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: