Autoarea „Fifty Shades of Grey” a anunţat că va lansa un nou roman, o poveste a Cenuşăresei pentru secolul 21

Autoarea „Fifty Shades of Grey” a anunţat că va lansa un nou roman, o poveste a Cenuşăresei pentru secolul 21

Trilogia erotică „Fifty Shades” a fost vândută la nivel global în peste 150 de milioane de copii

EL James, autoarea romanelor din seria „Fifty Shades of Grey”, a anunţat că va lansa o nouă carte, o poveste a Cenuşăresei pentru secolul 21.

Titlul noului roman este „The Mister”. Povestea tânărului aristocrat englez Maxim Trevelyan şi a frumoasei, misterioasei şi talentatei Alessia Demachi urmează să apară pe 16 aprilie, potrivit BBC.

 
Despre noua carte, autoarea britanică a spus: „Maxim şi Alessia m-au condus într-o călătorie fascinantă şi sper că cititorii mei vor fi luaţi pe sus de povestea senzuală, la fel cum am fost eu pe măsură ce am scris-o, şi că, la fel ca mine, se vor îndrăgosti de ei”.
 
Acesta este primul roman al lui James după trilogia erotică „Fifty Shades”, care a fost vândută la nivel global în peste 150 de milioane de copii.
 
Cărţile au fost ecranizate - cu Dakota Johnson şi Jamie Dornan în roluri principale - şi au generat, împreună, încasări de peste 1 miliard de dolari.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările