André Rieu va concerta din nou, pe 11 iunie, în Capitală

André Rieu va concerta din nou, pe 11 iunie, în Capitală

André Rieu, la unul dintre concertele de anul trecut     FOTO: David Muntean

După seria celor şapte concerte veritabile care, în luna iunie a anului trecut, în faţa a 85.000 de spectatori, celebrul violonist André Rieu a inclus România în programul noului său turneu mondial şi va reveni în data de 11 iunie, pe scena uriaşă din faţa Palatului Parlamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertele violonistului André Rieu se află în fruntea topurilor alături de show-urile starurilor Depeche Mode, Elton John şi Bon Jovi.

Cu farmecul său aparte, plin de romantism şi eleganţă, ”Regele Valsului” îi va impresiona pe spectatorii din Piaţa Constituţiei cu noul său concert, ce va cuprinde lucrări deosebite, în perfect echilibru cu muzicalitatea şi armonia sunetelor fine ale viorii Stradivarius. În acompaniamentul celor 60 de muzicieni şi a invitatilor surpriza, faimosul André Rieu va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii consacrate, balade romantice, arii de opereta sau musical dar şi celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat.

Cu peste 600.000 de spectatori care iau parte anual la concertele sale, André Rieu îşi menţine poziţia în top 25 Bilboard Tours. Aşa se face că, show-urile violonistului André Rieu se află în vârful clasamentelor alături de marile staruri internaţionale: Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cirus sau Elthon John.

Până în prezent, toate albumele sale au ajuns în TOP 5, în Marea Britanie. În 2012, în Sao Paolo, a fost singurul artist cu 30 de concerte într-un singur an. La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist şi cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. A vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume şi a obţinut mai mult de 400 de discuri de platină şi 171 de discuri de aur.

Aşadar, iubitorii muzicii clasice din România sunt invitaţi pe 11 iunie, în Piaţa Constituţiei, de la ora 20:30, să experimenteze frumuseţea şi unicitatea concertelor André Rieu, susţinute în acompaniamentul celei mai faimoase orchestre private din lume, Johann Strauss Orchestra.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi procurate din reţeaua Eventim -  de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online accesând  www.eventim.ro.

Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează:

categoria VII – 172,80 lei

categoria VI – 205,20 lei

categoria V – 270 lei

categoria IV – 378 lei

categoria III – 486 lei

categoria II – 594 lei

categoria I – 702 lei

VIP – 864 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările