Ana Ularu şi Bogdan Dumitrache - în juriul primei ediţii Comedy Short Film Festival

Ana Ularu şi Bogdan Dumitrache - în juriul primei ediţii Comedy Short Film Festival

Ana Ularu, o actriţă cu o carieră tot mai bogată în cinematografia europeană   FOTO: David Muntean

Actorii Ana Ularu şi Bogdan Dumitrache vor face parte din juriile primei ediţii a Festivalului Comedy Short Film, care începe astăzi şi se ţine până pe 8 martie la Cinema Movieplex din Plaza Romania. Intrarea la proiecţii este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comedy Short Film Festival este singurul festival de scurtmetraje de comedie organizat într-un mall din România. Organizatorii au pus la cale acest festival pentru a răsplăti cineaştii talentaţi şi creativi, dar şi clienţii Plaza România. 
 
"Mi se pare absolut extraordinar ca un domeniu atât de nişat ca acela al scurtmetrajelor să fie transpus într-un mediu mainstream. E o alăturare fericită, sper să aducă public", a spus actriţa Ana Ularu. 
 
De asemenea, Bogdan Dumitrache a precizat că este un consumator de filme: "Sunt un consumator de film de scurtmetraj. Are în general o viaţă scurtă, limitată la circuitul festivalier, arareori se întâlneşte cu marele public. De aceea consider că iniţiativa este una foarte bună, care poate aduce scurtmetrajul mai aproape de public". 
 
Principalele premii oferite la prima ediţie a Comedy Short Film Festival @ Plaza România (2 – 8 martie) sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award, în valoare de 1500 de euro, Best Student Comedy Short Film Award (1000 de euro) şi Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro).
 
Pe lângă aceste distincţii, asociaţia Make a Point va oferi "Premiul Viorica Bucur", în valoare de 500 de euro, celui mai bun scurtmetraj românesc de comedie care participă la Comedy Short Film Festival. Câştigătorul său va fi unul din regizorii Paul Negoescu, Marian Crişan, Emanuel Pârvu, Daniel Sandu, Gabriel Achim, Constantin Popescu, Aurelian Ispas şi Cecilia Felmeri.

Mai mult, unul din scurtmetrajele de comedie selectate în competiţia oficială va primi premiul pentru cea mai bună imagine, acordat de regizorul Hanno Hoeffer. Această distincţie, ce implică servicii de laborator (postproducţie) în valoare de peste 1.000 de euro, este oferită de Cinelab România. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: