Alina Grigore şi Robi Urs, protagoniştii filmului „Ilegitim“, la Adevărul Live

Alina Grigore şi Robi Urs, protagoniştii filmului "Ilegitim", la Adevărul Live

Actorii Alina Grigore şi Robi Urs, protagonişti în filmul "Ilegitim", regizat de Adrian Sitaru, peliculă care a fost selecţionată la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (11-21 februarie), au fost invitaţi în studioul Adevărul Live.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Ilegitim, în regia lui Adrian Sitaru, va avea premiera mondială la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Filmul a fost selectat în cadrul celei mai îndrăzneţe secţiuni a prestigiosului eveniment din capitala Germaniei, Berlinale Forum. Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc luna viitoare, în perioada 11-21 Februarie 2016.
 
"Ilegitim", unul dintre cele mai provocatoarea filme din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.
 
Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight - Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.
 
Alina Grigore şi Robi Urs s-au aflat în studioul Adevărul Live, cu emoţiile inerente înaintea premierei de la Berlin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările