VIDEO Alexandra Uşurelu merge „La capătul lumii“, la Adevărul Live

Alexandra Uşurelu merge "La capătul lumii", la Adevărul Live 

Alexandra Uşurelu pregăteşte de zor lansarea albumului său de debut, „La capătul lumii“. Sunt mai puţin de două săptămâni până la concertul pe care îl va susţine cu acest prilej la ArCub. Cele mai proaspete veşti, dar şi cel mai recent videoclip, în care apare şi Andreea Marin, au fost dezvăluite la Adevărul Live.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011, pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, în cadrul Galei „Femeia Contează“, unde a atras atenţia Andreei Marin, din partea căreia a primit o bursă şi alături de care are mai târziu o frumoasă colaborare în turneele naţionale „Din dragoste pentru femei“ şi „Preţuieşte Viaţa“.

Alexandra, numită „Norah Jones a României“, a colaborat cu nume sonore din muzica românească, printre care trupa Vunk (pentru duetul „Nopţile trec (doar visele rămân)“, ce în 2013 devine genericul serialului TV „Îngeri pierduţi“), Mircea Vintilă (la cântecul „Ceva se întâmplă cu noi“), Mircea Rusu (pentru cântecul „Doi străini“), Walter Dionisie („Preţul Corect“, „Nicicând doi“), Bobby Stoica (cel care îi produce şi primul său album), dar şi din cea internaţională, aici notându-se colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul şi pianistul argentian al trupei Narcotango, nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy.
 
Dupa o serie de concerte acustice, Alexandra începe în 2013 să se prezinte pe scenă cu o întreagă producţie, cu decoruri, videoproiecţii, în primăvara anului 2014 porneşte în primul său turneu naţional „cevaseîntâmplăTour“, şi într-un timp foarte scurt, în vara lui 2014, susţine primul său concert simfonic, alături de Symphonic Pop Orchestra condusă de Andrei Tudor.
 
Vocea Alexandrei Uşurelu iese din tiparele zilelor noastre, se caracterizează prin sensibilitate, emoţie şi dăruire. Vibrează puternic şi face să vibreze totul în jurul ei.
 
Alexandra Uşurelu, în studioul Adevărul Live FOTO Eduard Enea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările