Agenda culturală europeană

Agenda culturală europeană

Explorarea gândirii lui Emil Cioran prin intermediul fotografiilor este realizată într-o expoziţie

Paris (Galeria „Rue de l’Exposition“)

Ştiri pe aceeaşi temă

Intitulată „Neajunsul de a te fi născut?", explorarea gândirii lui Emil Cioran (foto) prin intermediul fotografiilor este realizată într-o expoziţie, deschisă până la 27 mai în Rue de l'Exposition din Paris.Cinci fotografi, Francisc Mraz, Gyuri Ilinca, Raul Tanislav, Silviu Pavel, Andrei Contium, îşi exprimă în imagini sentimentele declanşate de reflecţiile lui Cioran pe tema problemelor existenţiale. Organizatori: Francisc Mraz, directorul Şcolii de Poezie Fotografică, şi Katia Danila. Expoziţia este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00. Intrare liberă.

Barcelona (Festivalul D'A)

Festivalul Internaţional de Film de Autor din Barcelona D'A 2011 se desfăşoară până pe 8 mai. În cadrul festivalului vor fi proiectate peste 60 de filme în diversele secţiuni, printre care „Retrospectivă Guy Maddin" sau „Direccions", dar şi filmele „Aurora" de Cristi Puiu şi „Morgen" de Marian Crişan. Preţ bilet: 7 euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările