„Afacerea Est“, premieră la Chişinău VIDEO

„Afacerea Est“, premieră la Chişinău VIDEO

Imagine din filmul „Afacerea Est“

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu studioulul Brio Film Studio organizează premiera oficială a filmului „Afacerea Est” (2016, regia Igor Cobileanski) în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la cinematogarful Patria „Loteanu” pe data de 2 februarie, ora 19.00.

Comedia  „Afacerea Est” este o co-producţie realizată de studioul de film „Brio Studio” din Chişinău în colaborare cu studioul „Alien Film” din România. Filmul a  avut premiera oficială în România pe data de 27 noiembrie 2016.

„Afacerea Est” spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Puşcaşu), un intelectual de provincie, şi Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-şi îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro îşi doreşte o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri şi încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian şi Petro nu îşi pierd optimismul şi încearcă alte metode de a se căpătui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările