Ada Condeescu vine „Dincolo de calea ferată“, la Adevărul Live

Ada Condeescu a fost „Dincolo de calea ferată“, la Adevărul Live 

Lungmetrajul "Dincolo de calea ferată", cel mai recent film al regizorului Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi Alexandru Potocean în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane vineri, 22 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul spune povestea lui Radu (interpretat de Alexandru Potocean), care se întoarce din Italia după o absenţă de un an şi îşi găseşte soţia (Ada Condeescu) total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanţa a creat neîncredere şi confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată, iar toţi prietenii petrec la nunta din cartier. 

Rolul principal din "Eu când vreau să fluier, fluier" (un film în regia lui Florin Şerban) a marcat debutul actoricesc al Adei Condeescu într-un film de lung metraj, laureat al Ursului de Argint la Berlinale. Colaborarea cu regizorul Cătălin Mitulescu a început în 2011, odată cu rolul din filmul "Loverboy", care i-a adus Premiul pentru cea mai bună actriţă "Heart of Sarajevo" la Festivalul de film de la Sarajevo. În 2013, a participat la EFP Shooting Star la Berlin şi apărut în filmul "Lupu", semnat de Bogdan Mustaţă.

Actriţa Ada Condeescu va fi prezentă în studioul Adevărul Live, de la ora 13.00, şi va vorbi despre viaţa "Dincolo de calea ferată".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: