Actriţa Rodica Lazăr: „Mi-am cumpărat «Moara cu noroc» cu 1,5 lei“

Actriţa Rodica Lazăr are un nou „Orizont“, la Adevărul Live

Una dintre cele mai în vogă actriţe de film din România, Rodica Lazăr, a fost distribuită în cea mai recentă producţie a regizorului Marian Crişan, „Orizont“, un thriller 100% românesc, care urmează să fie lansat pe marile ecrane din România pe 12 februarie. În preambulul proiecţiei de luni-seară cu filmul lui Iliu şi cu „Orizont“, de la Muzeul Ţăranului Român, actriţa a fost prezentă în studioul Adevărul Live.

Jurnalistul Florin Ghioca, care a moderat discuţia cu actriţa din studioul Adevărul Live, a spus că nu se poate împiedica să remarce faptul că actriţa este din ce în ce mai solicitată de regizorii români din film.

„Aşa s-a întâmplat, nu am planificat nimic în sensul ăsta“, a explicat Rodica Lazăr, care-i invită pe spectatori s-o vadă în cea mai recentă premieră românească, thrillerul „Orizont“, adaptare liberă după nuvela „Moara cu noroc“ de Ioan Slavici, care va avea premiera pe 12 februarie şi va fi lansată într-un turneu transilvan de întâlniri cu spectatorii.

„Nu am studiat-o pe Ioana Bulcă“

„Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu Marian Crişan, este un regizor pe care-l apreciez foarte mult“, a mărturisit actriţa. Când s-a prezentat la casting, însă, nu ştia cine-i regizorul sau despre ce-i vorba, şi nici dacă va lua rolul sau nu. „Când am aflat că face «Moara cu noroc», mi s-a părut incredibil, pentru că mie mi-a plăcut foarte mult nuvela în liceu“, spune Rodica Lazăr. „Am mai spus chestia asta, dar o spun din nou: am plecat de acolo şi mi-am cumpărat «Moara cu noroc» cu 1,5 lei“.

„Nu am făcut o replică la filmul lui Iliu, filmul nostru pleacă de la nuvela lui Slavici, dar este şi un omagiu adus acestui film extraordinar“,

a declarat actriţa. „Nu am studiat-o pe Ioana Bulcă, nu s-a pus problema. Este cu totul alt film, acţiunea se petrece în zilele noastre“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările