Actriţa Ada Condeescu la Adevărul Live despre experienţa de la European Film Awards: „Filmul românesc e încă pe val”

Actriţa Ada Condeescu, despre experienţa trăită la European Film Awards 

Numeroase personalităţi ale filmului european, în frunte cu regizorul Wim Wenders, s-au adunat, zilele trecute la Riga, pentru a 27-a ediţie a European Film Awards. Printre invitaţii de pe covorul roşu s-a numărat şi actriţa Ada Condeescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

De această dată a oferit un premiu, dar a fost şi în centrul atenţiei, fiind remarcată pentru frumuseţea ei.

Despre experienţa trăită la Riga şi despre felul în care este văzut filmul românesc în Europa, Ada Condeescu vine de la ora 13:30 la Adevărul Live.

„Am primit o invitaţie oficială din partea Academiei Europene de Film şi am prezentat două premii”, a spus actriţa Ada Condeescu, în studioul Adevărul live despre experienţa de la Riga. „A fost pentru prima dată când am fost într-un asemenea context pe post de prezentator, de obicei mergeam să iau premii... Am stat mult pe scenă, am avut un scenariu foarte bine făcut. Am avut şi câteva momente de improvizaţi, oamenii au râs, au zâmbit şi ne-am simţit foarte bine. Au fost momente trăite cu intensitate maximă.”

Deşi anul 2014 care se încheie acum a fost destul de slab ca filmări, pentru că CNC-ul a făcut o pauză destul de mare în ce priveşte finanţările, filmul românesc este încă pe val. E foarte sus.

Actriţa vorbeşte despre noul ei proiect şi despre ceea ce înseamnă munca de după filmare...

„Deocamdată repet pentru un spectacol de teatru împreună cu Horaţiu Mălăele, „Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă”, al lui Horia Lovinescu şi sunt foarte fericită. Spetacolul va fi la Teatrul de pe Lipscani”, dezvăluie Ada Condeescu, mărturisind că e una dintre experineţele care-ţi schimbă viaţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările