Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

Artista Yaya Han a realizat costumul pentru Regina roşie din „Alice în Ţara Minunilor“. FOTO: yayahan.com

A doua ediţie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, la Bucureşti, în perioada 9 - 11 mai. Printre invitaţi se vor număra actorii de la Hollywood: Jason Momoa, Sebastian Roche şi Natalia Tena. De asemenea, Yaya Han, care a realizat peste 250 costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate şi jocuri video, va fi prezentă în calitate de invitat de onoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ediţia din acest an a East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 9 - 11 mai. Vor participa la eveniment actori de la Hollywood precum: Jason Momoa, Sebastian Roche, Natalia Tena şi artistul Ian Churchill, dar şi artişti online din România, printre care Sector 7 şi Doza de Haş. Cei de la Riot Games vor aduce la Romexpo o scenă proprie, pentru cel mai jucat produs de gaming al momentului: „League of Legends“. 
 
Artista americană Yaya Han va fi prezentă în calitate de invitat de onoare. Aceasta este unul dintre cei mai cunoscuţi cosplayer-i din lume. Cuvântul „cosplay“ provine de la combinaţia termenilor „costume“ şi „play“, iar activitatea presupune ca o persoană să se costumeze şi să intre cât mai bine în pielea unui personaj - din lumea reală sau imaginar (erou din filme, cărţi, jocuri video, desene animate). Yaya Han are o experienţă de peste 15 ani şi a realizat, până în prezent, peste 250 de costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate, jocuri video şi filme SF. 
 
Artistul britanic Ian Churchill a realizat desene în creion pentru companii precum DC Comics şi Marvel, iar printre personajele schiţate se numără: Superman (2001-2005), Supergirl (2005-2007) şi Hulk (2009). 
 
 Copertă „Hulk“, 26 august 2009, desen în creion realizat de Ian Churchill.   FOTO: ianchurchillart.com
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările