Şase proiecte de design urban dedicate Capitalei, expuse pentru două săptămâni la Bucureşti Mall

Şase proiecte de
design urban dedicate Capitalei, expuse pentru două săptămâni la Bucureşti Mall

Instalart: Corvin Cristian - Restituţie & Noemi Meilman

Recent a avut loc, la Bucureşti Mall, vernisajul expoziţiei „Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank“, ce reuneşte şase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuţi designeri şi arhitecţi români. Instalaţiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREŞTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă trenduri de fashion, Bucureşti Mall aduce acum şi trenduri de design urban prin proiecte realizate de unii dintre cei mai apreciaţi arhitecţi, designeri de interior şi de obiect din România, într-o expoziţie în cadrul mall-ului. La vernisajul din 21 iulie, atmosfera a fost animată de Nopame şi Cristian Corvin, prezent nu doar în calitate de designer, ci şi de DJ.

Din 21 iulie, Bucureşti Mall prezintă expoziţia Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank, ce reuneşte şase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuţi designeri şi arhitecţi români. Instalaţiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREŞTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.

Cele şase proiecte propun un obiect, o instalaţie, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei şi care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional. Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reuneşte spaţii publice comunitare cu activităţi bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraş. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuş, în cadrul iniţiativei sale numite TUB.

Astfel, designerii care expun în cadrul expoziţiei de la Bucureşti Mall sunt:

Corvin Cristian - Restituţie susţinut de Bucureşti Mall

Dorin Ştefan - Omagiu lui Andrei Cadere susţinut de Plaza România

Robert Marin - Bucur susţinut de Stella Artois

Mihai Popescu - Portobello Stradale susţinut de Brikston

Ştefan Barutcieff - Museum Line susţinut de Kerrock

Mădălin Gheorghe - The ExFormation Panel susţinut de Biutiful

Foto dreapta: Instalart, Mădălin Gheorghe, The ExFormation Panel

Expoziţia va rămâne la Bucureşti Mall până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte 3 saptamani.

La evenimentul de deschidere a expoziţiei au fost prezenţi cei şase designeri, alături de arhitectul Mario Kuibuş, iar atmosfera a fost întreţinută de Nopame şi Cristian Corvin, care a purtat două pălării, cea de designer şi cea de DJ.

Din toamnă, expoziţia va putea fi văzută şi în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările