Începe TIFF 2016. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, în direct din Cluj la Adevărul Live

Începe Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2016. Tudor Giurgiu, în direct din Cluj 

În această seară, Festivalul Iinternaţional de Film Transilvania TIFF îşi deschide porţile pentru a 15-a ediţie. Cu veşti la cald, chiar din Cluj Napoca, directorul festivalului, regizorul Tudor Giurgiu, este invitat într-o legătură directă la Adevărul Live, de la ora 14.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

A 15-a ediţie a celui mai mare festival de film din România, TIFF, se deschide cu o gală impresionantă care va cuprinde toată Piaţa Unirii. Primul film din festival este cea mai nouă producţie a lui Nae Caranfil, iar trupa Transe Express promite un show de street art, dans, muzică şi acrobaţii.

Gala de deschidere a ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film ”Transilvania” (TIFF) este programată de la ora 20.30 şi va avea multe surprize. Între altele, vor face spectacol cei de la trupa Transe Express, descrişi de organizatori drept ”pionieri în street arts, dansatori şi acrobaţi”. Au făcut senzaţie de Jocurile Olimpice din Albertville (1992) şi la Cupa Mondială de Schi de Val d Isere (2009).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările