„În Culisele Bucureştiului“: A.R.C.E.N, zece ani de activitate - ce urmează?

„În Culisele Bucureştiului“: A.R.C.E.N, zece ani de activitate - ce urmează? 

O nouă ediţie Adevărul Live, alături de Edmond Niculuşcă, fondator A.R.C.E.N, asociaţie care organizează o serie de proiecte şi programe culturale pentru patrimoniul Bucureştiului, pentru promovarea şi consumul literaturii contemporane şi care încurajează, printr-o serie de evenimente, dezbaterile de idei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, în Iunie, Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate împlineşte zece ani de activitate şi pregăteşte o serie de proiecte şi dezbateri culturale. Despre ele, pe larg, într-o nouă ediţie „În Culisele Bucureştiului“.

ARCEN este un ONG format dintr-un grup de tineri cu pasiuni diverse şi idei îndrăzneţe, care înţeleg că schimbarea societăţii nu poate avea loc decât printr-o implicare permanentă şi prim creativitate. Pasiunea şi entuziasmul îi ţine împreună pe cei din ARCEN, 10 ani în care au avut curajul să experimenteze şi să adune în jurul lor sute de oameni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările