Stiri despre zorba

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ciclonul Zorba a făcut ravagii în Grecia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ciclonul Zorba a făcut ravagii în Grecia

  Satele şi oraşele din regiunea Messinia din Peloponez au fost lovite de ciclonul Zorbas, care a provocat inundaţii şi alunecări de teren. Drumurile, străzile, casele şi magazinele fiind inundate, în special în zonele Corinthos, Koroni, Finikounda şi Methoni, scrie presa greacă.

 • Cea mai mare tragediană a cinematografului împlineşte astăzi 90 de ani VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai mare tragediană a cinematografului împlineşte astăzi 90 de ani VIDEO

  A fost Antigona, Electra, Penelopa, Elena din Troia, Caterina de Aragon, Clitemnestra şi văduva din „Zorba Grecul“. A jucat în 85 de filme timp de 55 de ani, între 1948 şi 2003. Astăzi, sâmbătă 3 septembrie 2016, grecoaica Irene Papas, considerată una dintre cele mai mari actriţe din istoria filmului, împlineşte 9 decenii de viaţă.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Zorba Grecul", pus în scenă la Teatrul Naţional

  Piesa de teatru "Zorba Grecul", după un text de Nikos Kazantzakis, va fi jucată în această seară, cu începere de la ora 19.00, pe scena Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.

 • Zorba, adevăr sau provocare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zorba, adevăr sau provocare

  Spectacolul „Zorba“ de la „unteatru“ este o încercare bine-venită de a-l aduce pe faimosul personaj al lui Nikos Kazantzakis în atenţia publicului. Anthony Quinn l-a făcut celebru pe Zorba Grecul. Personajul scriitorului grec a descins acum, în premieră, la un tânăr teatru bucureştean.

Modifică Setările