
Cutremur de 3,7 pe scara Richter în zona Vrancea
Un cutremur cu magnitudine de 3,7 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 13.56 în Vrancea, la o adâncime de 25 de kilometri, conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Un cutremur cu magnitudine de 3,7 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 13.56 în Vrancea, la o adâncime de 25 de kilometri, conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 pe scara Richter s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.
Un cutremur cu o magnitudinea de 3 pe scara Richter s-a produs, duminică dimineaţă, în judeţul Buzău, la o adâncime de 149 de kilometri.
Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter s-a produs, joi, la ora 15.05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea. Acesta s-a produs la o adâncime de 137 de kilometri.
Două cutremure s-au produs, în noaptea de miercuri spre joi, în zona seismică Vrancea. Primul a avut magnitudine de 2,7 pe scara Richter, iar cel de-al doilea a fost de 3,9 pe scara Richter.
Un cutremur de magnitudine 3,5 pe Richter s-a produs, luni dimineaţa, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.
Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 pe scara Richter s-a produs luni, la ora 21.34, în zona Vrancea, epicentrul seismului fiind în judeţul Vrancea, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţă, la ora 05.10, în zona seismică Vrancea, epicentrul fiind în judeţul Buzău.
Un cutremur de 4,3 pe scara Richter a avut loc, duminică seară, în zona seismică Vrancea, epicentrul situându-se la 140 de kilometri adâncime.
Primele două cutremure ale anului 2015 s-au înregistrat, sâmbătă, în zona seismică Vrancea. Primul seism de 4,2 pe scara Richter s-a produs dimineaţă în judeţul Vrancea, iar al doilea, în jurul orei prânzului în judeţul Buzău.
Un cutremur de magnitudine 2,9 s-a produs duminică, la ora 13:33, în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.
Două cutremure, unul de 3,7 pe scara Richter şi altul de 3,6, s-au produs noaptea trecută în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului (INFP).
Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 2,24 (23,24 UTC), în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Cutremurul produs sâmbătă seară, la ora 21.18, în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, a avut 5 pe scara Richter şi este cel mai puternic de la începutul anului, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Cutremurul a fost anunţat iniţial de INFP ca având 5 grade, iar la scurt timp a fost evaluat la 4,9 grade. În prezent, pe site-ul institutului, se arată că seismul a avut magnitudine de 5 pe scara Richter.
Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter a avut loc marţi seară, la ora 21.18, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 117 de kilometri şi a avut epicentrul în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Directorul ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) Mircea Radulian a declarat, luni, că nu există o influenţă a exploatărilor de la Galaţi asupra activităţii seismice din zonă, precizând că există posibilitatea producerii unor alunecări de teren.
Primul, cu o intensitate de 3,2 pe scara Richter, s-a produs azi noapte la ora 2.43, fiind urmat imediat de o replică, a cărei intensitate a fost de 3,1 grade pe scara Richer
Este replica dată de directorul Institutului Naţional de Fizică a Pământului omologilor săi ucraineni, care au prognozat un cutremur de mare intensitate în Vrancea.