Stiri despre ziua copiilor

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • NexT Kids, ziua copiilor şi a jocurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NexT Kids, ziua copiilor şi a jocurilor

  Festivalul Internaţional de Film NexT (22-26 iunie) găzduieşte pentru cel de-al 8-lea an consecutiv un program special de scurtmetraje dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 10 ani. În mod similar ediţiilor anterioare, proiecţia filmelor va fi urmată de jocuri derivate din temele şi personajele scurtmetrajelor proiectate.

 • Studiu IRES: 4 din 10 români îşi bat copiii. Psiholog: „Dacă vrem copii creativi şi autonomi, atunci părintele nu trebuie să fie ascultat de copil“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu IRES: 4 din 10 români îşi bat copiii. Psiholog: „Dacă vrem copii creativi şi autonomi, atunci părintele nu trebuie să fie ascultat de copil“

  Patru din zece respondenţi la sondajul IRES spun că „în familia lor există obiceiul de a fi aplicate corecţii copiilor”. Rezultatul: „9 din 10 părinţii intervievaţi spun că sunt ascultaţi de copiii lor”. Psihologul Daniel Daivd analizează rezultatele sondajului, arătând că cele mai mari greşeli pe care le facem sunt accentul pus pe educaţia prin pedepse şi pe formarea de indivizi dependenţi prea mult de familie şi de relaţiile de rudenie.

 • Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la sărbătoarea copilăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la sărbătoarea copilăriei

  În contextul marcării Zilei Internaţionale a Copilului, Ministerul Educaţiei organizează joi, 1 iunie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” un „Orăşel al Copiilor” şi un „Parc al Distracţiei”, unde sunt aşteptaţi toţi copii şi părinţii pentru a sărbători copilăria, transmite IPN.

 • Festivalul Copiilor AnimaŢie, 1-3 iunie. Program complet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Copiilor AnimaŢie, 1-3 iunie. Program complet

  Între 1 şi 3 iunie, în Târgovişte are loc Festivalul AnimaŢie, organizat de Teatrul Tony Bulandra. Atât cei mici, cât şi cei mari se vor putea bucura în fiecare zi a festivalului de ateliere distractive de pictat pe faţă, mânuit de păpuşi şi construcţie de păpuşi din linguri de lemn, începând cu orele 10:00 în Parcul Chidia.

 • De ziua lor, copiii au intrarea gratuită la muzeele din Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ziua lor, copiii au intrarea gratuită la muzeele din Târgovişte

  De 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, preşcolarii şi elevii vor avea ocazia de a vizita gratuit muzeele şi casele memoriale din Târgovişte ce aparţin Complexului Naţional Muzeal ”Curtea Domnească”. Atât părinţii, cât şi bunicii însoţitori vor avea şi ei acces gratuit.

 • Tu ce cadou îi faci piticului tău de Ziua Copiilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tu ce cadou îi faci piticului tău de Ziua Copiilor?

  1 Iunie se apropie cu paşi repezi şi este una dintre cele mai frumoase sărbători din an. De ce? Pentru că sărbătorim cele mai frumoase realizări ale noastre: copiii. Şi care e cel mai frumos mod de a-i sărbători dacă nu petrecându-ţi timpul cu ei, chiar mai mult în această zi minunată dedicată lor.

 • Mesajul ÎPS NIFON cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 1 iunie 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajul ÎPS NIFON cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 1 iunie 2014

  Ziua Internaţională a Copilului nu a trecut neobservată de către ÎPS NIfon, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei. Acesta a să-i "mulţumiească Bunului Dumnezeu pentru darul minunat al familiei şi pentru a reafirma importanţa deosebită pe care copiii o au pentru Biserica şi societatea noastră, ca semne dumnezeieşti de iubire, speranţă şi  bucurie".

 • Ziua copiilor: Cele mai bune aplicaţii pentru cei mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua copiilor: Cele mai bune aplicaţii pentru cei mici

  Din mulţimea de aplicaţii mobile disponibile în magazinele de profil, părinţii pot avea dificultăţi în a selecta aplicaţii utile şi distractive în acelaşi timp pentru copiii lor. În preajma zilei de 1 iunie, echipa Phone Geeks a Euro GSM propune o listă cu aplicaţii distractive.

 • Două zile dedicate copiilor. Cum sărbătoresc micuţii ziua de 1 Iunie în Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două zile dedicate copiilor. Cum sărbătoresc micuţii ziua de 1 Iunie în Baia Mare

  Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, şi în acest an, vor avea loc o serie întreagă de evenimente dedicate copiilor. În perioada 31 mai – 1 iunie 2014, în Centrul Vechi, vor avea loc o serie de manifestări cultural – artistice şi alte surprize dedicate celor mici, evenimentul fiind organizat de către autorităţile publice locale.

 • Ziua copiilor invizibili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua copiilor invizibili

  Încă o dată constat că politicienii noştri se află într-o campanie electorală continuă. Orice eveniment public este transformat în tribună electorală. Unii, cred, nici nu pot vorbi altfel decât de la tribună. M-am convins sâmbătă, urmărind festivităţile organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor.

 • Îşi va aminti toată viaţa de această întâmplare: de “Ziua Copiilor” s-a pierdut în Parcul Chindiei din Târgovişte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îşi va aminti toată viaţa de această întâmplare: de “Ziua Copiilor” s-a pierdut în Parcul Chindiei din Târgovişte!

  A trăit clipe de groază, după ce s-a rătăcit de grupul cu care a venit să viziteze Parcul Chindiei din Târgovişte. Este păţania unui copil în vârstă de 10 ani, din comuna Cornăţelu, care, ore bune, nu a putut fi reperat de însoţitori. Poliţia a fost pusă pe căutări imediat, iar micuţul a fost găsit şi dus acasă teafăr şi nevătămat.