Stiri despre zi de munca

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sâmbăta aceasta, zi de muncă pentru bugetarii din Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sâmbăta aceasta, zi de muncă pentru bugetarii din Moldova

  Sâmbătă, 21 aprilie, este zi lucrătoare pentru bugetari. Aceştia muncesc pentru ziua de luni, 30 aprilie, când vor avea liber. Astfel, peste o săptămână, bugetarii se vor odihni patru zile, de sâmbătă, 28 aprilie, până marţi, 1 Mai, când este marcată Ziua Internaţională a Solidarităţii Oamenilor Muncii, transmite IPN.

 • Câteva argumente pentru un program de lucru de şase ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva argumente pentru un program de lucru de şase ore

  Acest lucru este de ordinul SF-ului pentru un angajat şi o glumă bună pentru orice angajator din România. Da, pentru că trăim într-o cultură a muncii în absenţa unor elemente de tipul productivitate, creativitate sau eficienţă. Recent, mai multe surse media au anunţat că Suedia va introduce programul de lucru de şase ore.

 • O zi de muncă din viaţa lui Crin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi de muncă din viaţa lui Crin

  I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30. Dar nu la Senat!. Miercuri, 13 aprilie 2011. Preşedintele PNL şi-a neglijat total activitatea parlamentară. A ieşit din casă câteva ore în interes de partid şi pentru a-şi recupera fiica de la bunici.