Stiri despre world music

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • World Music cu Anton Pann
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  World Music cu Anton Pann

  Ansamblul de muzică veche orientală Anton Pann, care de mulţi ani creează interesante proiecte în jurul unor poveşti frumoase pentru a satisface nu doar curiozitatea faţă de acest gen şi chiar cererea, întrucât această muzică nu mai este demult străină în peisajul cultural românesc, dar mai ales nevoia de incitare a imaginaţiei, a realizat în această toamnă proiectul Kira Kiralina pe baza vechii balade populare româneşti.

 • O zi la Balkanik Festival. Muzică pentru toată lumea şi dans în ploaie FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi la Balkanik Festival. Muzică pentru toată lumea şi dans în ploaie FOTO VIDEO

  Între 8 şi 10 septembrie, la Gara Regală Băneasa, are loc Balkanik Festival, un eveniment care adună oamenii pentru a se bucura, în primul rând de muzică, iar mai apoi, pentru proiecţii de filme, pentru expoziţii de fotografie sau pentru obiecte lucrate de meşteşugari. O zi de Balkanik Festival înseamnă o porţie din cea mai plăcută şi mai dorită epuizare- cea datorată dansului.

 • A şaptea ediţie Balkanik Festival a fost anulată. Organizatorii o învinovăţesc pe Clotilde Armand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A şaptea ediţie Balkanik Festival a fost anulată. Organizatorii o învinovăţesc pe Clotilde Armand

  Cea de-a şaptea ediţie a festivalului de world music Balkanik Festival, care urma să aibă loc între 8 şi 10 septembrie la Gara Regală Băneasa din Bucureşti, a fost anulată, conform organizatorilor de la Asociaţia Culturală Metropolis. Aceştia menţionează într-un comunicat de presă că vinovaţi de acest lucru se fac consilierii USR, în frunte cu Clotilde Armand.

 • În weekend, „Muzica lumii” se aude la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În weekend, „Muzica lumii” se aude la Sibiu

  Sibiu World Music Festival începe vineri, 26 octombrie, la Sibiu, şi durează până duminică. Evenimentul include interpretarea lui Narcis Iustin Ianău, unul dintre finaliştii primei ediţii a emisiunii „Românii au talent”, precum şi orchestra Trei Parale.

 • Filme documentare speciale despre muzica lumii la Festivalul Plai 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme documentare speciale despre muzica lumii la Festivalul Plai 2011

  Pregătirile sunt în toi pentru cea de-a șasea ediție a festivalului de "world music" a cărui organizare este realizată exclusiv de voluntari. Plai-ul de anul acesta debutează la sfârșitul săptămânii viitoare, urmând să se desfășoare în perioada 16-18 septembrie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Modifică Setările