Stiri despre web

  1220 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 motive pentru a mânca ananas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 motive pentru a mânca ananas

  Ananasul este un fruct exotic bogat în nutrienţi (vitamine (A, B, C) şi minerale (iod, magneziu, iod, mangan, potasiu şi calciu)) care îl recomandă în caz de intoxicaţii, de gută, de dispepsii, aterioscleroză şi de hernie de disc. Iată ce alte indicaţii mai are.

 • Mafia română a hoţilor de tractoare, decapitată de poliţiştii spanioli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mafia română a hoţilor de tractoare, decapitată de poliţiştii spanioli

  Nu este o glumă. Mafia respectivă există, iar gruparea - destructurată de curând de poliţia spaniolă, în urma unei operaţiuni de amploare - era formată din unsprezece români, care, printre altele, mai sunt acuzaţi sau suspectaţi şi de trafic de droguri şi chiar crime.

 • De ce nu învăţăm din greşeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu învăţăm din greşeli

  Te-ai întrebat vreodată de ce ne este atât de greu să învăţăm din greşelile pe care le facem? Dacă nu ai găsit răspunsul, află că de vină este creierul care reacţionează numai la succese.

 • Şi bărbaţii obsedaţi de aspectul fizic pot suferi de anorexie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi bărbaţii obsedaţi de aspectul fizic pot suferi de anorexie

  Ştiai că numărul bărbaţilor care suferă de tulburări de alimentaţie şi, îndeosebi de anorexie, se apropie de cel al femeilor. Acest lucru este cauzat de faptul că bărbaţii au ajuns la fel de preocupaţi precum femeile de atingerea standardelor nerealiste de frumuseţe promovate pe toate canalele media.

 • Cafeaua în exces ne poate lăsa fără urmaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeaua în exces ne poate lăsa fără urmaşi

  Femeile care abuzează de cafeiană (mai mult de trei ceşti de cafea pe zi) îşi reduc şansele de a rămâne însărcinate. Aşa susţin oamenii de ştiinţă americani de la Şcoala de Medicină a Universităţii din Nevada.

 • Cum se tratează modern cancerul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se tratează modern cancerul

  Bolnavii de cancer pot beneficia de tratament cu tehnologie de ultimă generaţie la OncoFort, primul centru privat în tratarea cancerului din România.

 • Află ce pot conţine specialităţile din carne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află ce pot conţine specialităţile din carne

  În prezent, oferta de specialităţi din carne este foarte variată. Însă, deşi sunt bune la gust, nutriţioniştii ne recomandă să le consumăm foarte rar sau deloc. Ele sunt pe cât de gustoase, pe atât de nocive.

 • Cancerul de intestin gros poate fi prevenit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancerul de intestin gros poate fi prevenit

  Pentru a preveni apariţia cancerului colorectal, persoanele care au sau au avut în familie bolnavi diagnosticaţi cu această boală ar trebui să realizeze periodic teste de screening. Acesta este mesajul transmis cu ocazia „Lunii dedicate luptei împotriva cancerului de intestin gros”.

 • Vrei să ai o sănătate de fier? Mănâncă fistic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să ai o sănătate de fier? Mănâncă fistic!

  Fisticul ajută la menţinerea sub control a tensiunii arteriale, previne îmbătrânirea şi bolile cardiovasculare şi este un aliat imbatabil antistres. Iată ce alte beneficii mai aduce organismului.

 • Scapă de stres în numai trei minute!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de stres în numai trei minute!

  Este demonstrat că, în timp, stresul acumulat la serviciu îşi pune amprenta negativ asupra sănătăţii. Prin urmare, trebuie să luăm măsuri din timp pentru a-l combate. În cartea „Să muncim fără stres”, Eric Saunier propune un exerciţiu de diminuare a stresului care poate fi executat la birou în numai trei minute.

 • Cum poţi preveni căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi preveni căderea părului

  Ţi se întâmplă să pierzi mai multe fire de păr decât în mod normal (între 50 şi 100 de fire de păr)? Medicii spun că în spatele acestei probleme se pot afla stresul, alimentaţia dezechilibrată şi chiar o afecţiune. Află ce soluţii există!

 • Dieta mediteraneană protejează fertilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta mediteraneană protejează fertilitatea

  Oamenii de ştiinţă spanioli de la Universitatea din Navarra afirmă că femeile care au o dietă preponderent mediteraneană (cuprinde fructe, legume, peşte şi ulei de măsline) prezintă un risc redus de avea probleme cu fertilitatea.

 • Iniţiativă legislativă favorabilă pentru bolnavii de cancer din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iniţiativă legislativă favorabilă pentru bolnavii de cancer din România

  Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC), Cezar Irimia, a anunţat, astăzi, demararea unei iniţiative legislative europene în oncologie. Obiectivul acestei iniţiative este de a elimina discriminarea pacienţilor comunitari, oferindu-le şanse egale cu pacienţii din restul statelor europene.

 • Atenţie la sucurile acidulate! Pot favoriza astmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la sucurile acidulate! Pot favoriza astmul

  Persoanele care beau peste o jumătate de litru de băuturi carbogazoase pe zi prezintă un risc crescut de a suferi de astm, se arată într-un studiu realizat de oamenii de ştiinţă australieni de la Universitatea din Adelaide şi publicat în revista „Respirology“.

 • Universitatea „Cuza“, prima din ţară pe web
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universitatea „Cuza“, prima din ţară pe web

  Pagina de web a celei mai vechi universităţi din România este cea mai bună din ţară, conform unui prestigios clasament internaţional realizat pentru performanţele din ultima jumătate a anului trecut.

 • 70% din copiii bolnavi de cancer se vindecă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  70% din copiii bolnavi de cancer se vindecă!

  Din păcate, din cei 250.000 de copii depistaţi anual cu cancer  la nivel mondial numai 20% beneficiază de tratament. Acesta este mesajul transmis, astăzi, de organizaţiile internaţionale care luptă împotriva cancerului la copii cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului cu Cancer.

 • Papa va fi asasinat anul acesta, susţine un document
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papa va fi asasinat anul acesta, susţine un document "foarte confidenţial"

  Papa Benedict al XVI-lea mai are doar câteva luni de trăit, potrivit unui document secret în limba germană care anunţă asasinarea lui în următoarele 12 luni. Documentul a fost dezvăluit astăzi de "Il Fatto Quotidiano" şi dezminţit de Vatican, care l-a calificat drept "delirant şi necorespunzător realităţii".

 • Ouăle crude previn bolile de inimă şi cancerul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ouăle crude previn bolile de inimă şi cancerul

  Persoanele care consumă zilnic câte un gălbenuş de ou crud sunt mai ferite de bolile cardiovasculare şi de cancer, potrivit oamenilor de ştiinţă canadieni de la Universitatea din Alberta.

 • 3 mituri despre consumul de carne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 mituri despre consumul de carne

  Carnea joacă un rol important în alimentaţie, deoarece furnizează organismului o serie de nutrienţi (de exemplu, vitaminele (A, B12 şi D), folat, seleniu, zinc) care previn îmbolnăvirea. Cu toate acestea, carnea este incriminată de apariţia a o serie de boli.

 • De ce este bine să mâncăm zilnic cacao
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mâncăm zilnic cacao

  Persoanele care consumă zilnic produse pe bază de cacao prezintă un risc mai mic de a suferi de cancer de colon, afirmă oamenii de ştiinţă de la Institutul de Nutriţie, de Tehnologie şi de Ştiinţă a Alimentaţiei din Spania.

Modifică Setările