Stiri despre web

  1220 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primul eveniment marca TopDay organizat în 2013 la Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul eveniment marca TopDay organizat în 2013 la Târgu-Mureş

  Agenţia mureşeană Reea vine în sprijinul profesioniştilor în programare web şi continuă organizarea unor prezentări şi discuţii pe tema utilizării şi implementării website-urilor,  folosind Drupal. A doua sesiune de comunicări organizată la Târgu-Mureş sub tutela TopDay va avea loc joi, 28 februarie. Evenimentul va începe la ora 17.00 şi se va încheia după ora 20.00.

 • Bucureştiul va fi, în noiembrie, capitala industriei online din Sud-Estul Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştiul va fi, în noiembrie, capitala industriei online din Sud-Estul Europei

  Cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei, dedicat industriei internetului, How to Web 2012, va aduce la Bucureşti jurnalişti dezvoltatori de aplicaţii şi executivi sau proprietari ai unor companii cu valoare de piaţă de miliarde bune de euro. Printre acestea, cea mai mare reţea de socializare dezvoltată în Europa şi cel mai mare dezvoltator european de jocuri sociale. 

 • Cancerul de col uterin poate fi prevenit. Află cum!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancerul de col uterin poate fi prevenit. Află cum!

  Zilnic, opt românce sunt diagnosticate cu cancer de col uterin, iar alte şase mor din cauza lui. Din fericire, există un vaccin care oferă protecţie împotriva infecţiei cu virsul papilloma uman (tulpinile oncogene), responsabilă de cancerul de col uterin.

 • Facebook va dispărea peste 5-8 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook va dispărea peste 5-8 ani

  În mai puțin de 10 de ani, reţeaua de socializare Facebook își va pierde supremația, în același mod ca și Yahoo!, care în numai câțiva ani și-a pierdut 90% din valoare, sunt de părere analiștii americani.

 • Suferi de vitiligo? Fereşte-te de soare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suferi de vitiligo? Fereşte-te de soare!

  Deoarece razele ultraviolete pot accelera depigmentarea pielii, se recomandă prudenţă în cazul expunerii la soare timp îndelungat. Iată ce terapii ajută la un control eficient al bolii.

 • Un măr pe zi ţine medicul la distanţă. Mit sau realitate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un măr pe zi ţine medicul la distanţă. Mit sau realitate?

  Merele se numără printre puţinele fructe care se găsesc atât în pieţe, cât şi în supermaketuri tot anul. Medicii ne recomandă să mâncăm zilnic un măr, deoarece astfel vom putea preveni, dar şi controla mai uşor multe probleme de sănătate.

 • Cafeina creşte performanţa în sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeina creşte performanţa în sport

  Oamenii de ştiinţă britanici de la Universitatea Sheffield Hallam au observat că sportivii pot face mai uşor performanţă dacă înaintea unei competiţii consumă băuturi pe bază de carbohidraţi şi de cafeină.

 • Saliva, un posibil tratament pentru diabet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saliva, un posibil tratament pentru diabet

  Un studiu recent subliniază rolul unei enzime conținute de salivă în reglarea nivelului de glucoză din sânge, descoperire care ar putea ajuta la tratarea diabetului zaharat.

 • Tot mai mulţi bărbaţi suferă de anorexie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai mulţi bărbaţi suferă de anorexie

  Numai într-un an, numărul bărbaţilor britanici diagnosticaţi cu anorexie a crescut cu 16%, potrivit specialiştilor de la Centrul de Combatere a Tulburărilor de Alimentaţie, citaţi de dailymail.co.uk.

 • De ce sunt despărţirile atât de dureroase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sunt despărţirile atât de dureroase

  Te întrebi de ce unele persoane îşi revin foarte greu după o decepţie în dragoste? Potrivit psihologului american Art Aron de la Universitatea „Stony Brook” din New York, iubirea adevărată acţionează asupra creierului asemănător drogurilor, ceea ce duce, în timp, la dependenţă.

 • În ce afecţiuni este indicat sparanghelul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce afecţiuni este indicat sparanghelul

  Broşita cronică, diabetul şi tulburările digestive pot fi controlate mai uşor dacă adăugăm frecvent în dietă sparanghel. Află în ce alte boli acţionează ca adjuvant.

 • În viitor, un simplu test de sânge va prezice infarctul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În viitor, un simplu test de sânge va prezice infarctul

  Oamenii de ştiinţă americani de la Institutul de Cercetare „Scripps” din California au creat un test de sânge care prezice riscul de atac de cord cu aproximativ trei săptămâni înainte ca acesta să se manifeste, potrivit dailymail.co.uk..

 • De ce este bine să respecţi cele trei mese principale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să respecţi cele trei mese principale

  Trei mese principale sănătoase şi cinci gustări (compuse îndeosebi din fructe şi din legume). Aceasta este recomandarea medicilor nutriţionişti pentru a avea o sănătate de fier. Iată de ce ar trebui să nu sari peste nicio masă, indiferent cât de ocupat eşti.

 • De ce acneea este tot mai frecventă la vârsta adultă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce acneea este tot mai frecventă la vârsta adultă

  În ultimii ani, s-a înregistrat o creştere semnificatăvă a cazurilor de acnee în rândul femeilor de peste 25 de ani, precum şi la cele cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani. Aceasta este concluzia la care au ajuns dermatologii americani de la Academia Americană de Dermatologie cu ocazia întâlnirii anuale de la San Diego. Şi în România, un număr destul de mare de femei adulte luptă cu acneea.

 • Greţurile de dimineaţă anunţă copii mai isteţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greţurile de dimineaţă anunţă copii mai isteţi

  Femeile însărcinate care au stări de greaţă în timpul dimineţii vor avea copii cu un coeficient de inteligenţă peste medie. Cel puţin aşa susţin oamenii de ştiinţă canadieni de la Universitatea din Toronto.

Modifică Setările