Stiri despre wc in curte

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fuduli cu panaş şi neperformanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fuduli cu panaş şi neperformanţi

  Una dintre imaginile care circulă în buclă este că am fi o ţară de genii informatice care trăiesc în nenumărate bule tip Silicon Valley. Este o imagine construită şi folosită cu deosebire în discursurile patriotice în perioade electorale sau la nenumăratele momente festive, oricum electorale în esenţa lor sau de care se profită cu neruşinare pentru strângerea de capital public politic. Ce bine ar fi dacă măcar ceva ar fi şi real. Nu e.

 • România reală, România non-europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România reală, România non-europeană

  Există, oare, ceva care să sintetizeze performanţele guvernării în România perioadei post-revoluţionare? Ceva care să demonstreze, fără putinţă de tăgadă, cât de mult ne-am apropiat sau cât de excentrici continuăm să fim faţă de media civilizaţională europeană? O imagine care să concentreze reuşitele unei viziuni a construcţiei sau, dimpotrivă, a eşecul tragic produs de lipsa oricărei viziuni şi de guvernatul la întâmplare?

 • INS: Jumătate din populaţia României nu are canalizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INS: Jumătate din populaţia României nu are canalizare

  Anul trecut, doar jumătate din populaţia României era conectată la sistemul de canalizare, deşi numărul celor care se conectează este în creştere, a informat Institutul Naţional de Statistică (INS).

Modifică Setările